Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 22 év után lehet szerelmesnek lenni a férjünkbe, ugyanúgy, mint az elején? Annyi válás van, hogy ilyen létezhet?
azt mondják egy idő után már nem szerelmesek a párok, hanem átalakul egy erős szeretetté.
Bár jó lenne, ha megmaradna a szerelem, ami annyit tenne, hogy örültök, ha meglátjátok egymást, várjátok egymást, lesitek egymás szavát, egymás kedvében jártok, stb. Foglalkoztatott már engem is a kérdés, bár én még csak 20 éves vagyok és lány.
kizárt.
te ugyan az vagy, mint 22 évvel ezelőtt? ő ugyanaz, mint 22 éve?
ha nem, akkor hogy lehetnétek egymásba szerelmesek ugyanúgy?
szerelmesek lehettek, de hogy ugyanúgy, az kizárt.
Ujra es ujra bele lehet szeretni egymasba.
Randizatok setaljatok beszelgessetek uj helyen csinosan meglatod menni fog
Semmit se lehet ugyanúgy, mint 22 évvel azelőtt.
A mi házasságunk a 22. évben még teljesen jó volt - de nem azért mert ugyanolyan szerelem lett volna köztünk, mit az elején. Gáz is lenne, ha két évtized alatt nem változna az ember.
Ugyanúgy mint az elején? Mikor? Az első fél évben? Na az tuti nem, és ezt bárki megmondhatja, aki már élt 2 éves kapcsolatban akár.
De az a tiszteletteljes, szeretet és szexuális vonzalom, ami olyan, hogy mikor meglátod, dobban egyet a szíved, mikor a szemébe nézel mosolyogsz, mikor rá gondolsz elönt a melegség, mikor ölitek egymást, de más rosszat ne mondjon rá, mert megvéded...stb.
Igen ez azt hiszem megmaradhat. Ha mind a két fél akarja és tesz érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!