Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan feküdjek le az exemmel ha utálom de le kell?
Szükségem van bizonyos támogatásokra tőle, kb "ég a ház", segítség kell és senki nincs erre. Kb ugy kell elképzelni mintha utcán lennék. Nem, csak fiktív példa ugyan, de amig nem állok talpra, az exre számithatok csak mert mindenhogy vissza akar csábítani, vagy csak megkapni az egója miatt, mert sérti hogy elhagytam, és rajta van nagyon hogy helyre álljon az önérzete. Hogy az "övé"lehessek, meg esetleg szórakozzon velem.
Kényszerhelyzetben vagyok amire ő megoldás lenne.
De értelemszerűen csak úgy tudom segítségre bírni, ha nyújtok is magamból.
Amivel semmi gond nem is lenne, csak épp utálom..
Hogy tegyem magamban félre az utálatot a személyeskedést, és hogyan csináljam tisztán érdekből?
Nem kis ember. Maradjunk ennyiben. Nem tyuklopos cigos sztori van. Hanem más.
Az meg hol érdekel engem másnak milyen kapcsolatai vannak ha addig jut el mindenki hogy max fizet mint vmi útszélinek?
Az exben pont azt tudnám kihasználni hogy neki nem ennyi vagyok. Nem egy laza orál. Hanem önérzetes es egoproblémás nem kicsit. Ez a gyengéje és ezzel mindent megad.
Csakhát én is önerzetes vagyok csessze meg.
"Csakhát én is önerzetes vagyok csessze meg."
Ezzel ne ámítsd magad a probléma alapján. Önérzetes ember nem adja el magát támogatásért, de mégcsak nem is gondolkozik el rajta. Nagyon defektes a gondolkodásod.
Legtisztább ha ezt leszögezed neki.
"Nézd, hajlandó vagyok ezt és ezt csinálni veled, bizonyos támogatás fejében. Tudod hogy szeretek veled lenni (tudjuk hogy nem de ez most mindegy), de tőlem komoly kapcsolatra ne számíts!
Ezzel tudatod vele hogy minkettőtök jól jár.
Ö reménykedni fog majd hogy téged újra megkap mivel hogy megvesz, de te fair vagy, mert elmondtad hogy kapcsolatra, hosszútávra, komolyra nem kell.
Ezt nem kell neki leszögezni szerinted egy hülye ember?
Szakításnál ne tud meg mikkel akart megvenni:D
És öröm volt látni azt a megörtséget meghunyászkodást!
És szánalom volt látni amikor menekül mikor ráállt pár ember hogy szálljon rólam le.
A vihar leület után volt időszak hogy képes voltam vele szóba állni higgadtan.
Csak beszélgetnem is elég volt ahhoz hogy még annál is jobban utáljam mint ahogy eddig utáltam.
Beszélgetni személyes ügyekről képtelen vagyok már vele úgy hogy ne idegesítsen fel. A saját magam érdekében maradok vele az időjárás témáknál meg ki mit főz eszik témáknál csak. Különben egy légtérben se tudnék vele megmaradni másképp.
Kiemelten közlöm ismét: őt nem kell félteni! Intelligens rafinált, nem az a pasi akivel lehet szórakozni, átlát minden kontexust kapásból, ha csak szóba állok vele, is nagyon jól tudja, hogy marhára nem miatta állok vele szóba hanem vmi rávitt, kényszerít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!