Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan feküdjek le az exemmel ha utálom de le kell?
Szükségem van bizonyos támogatásokra tőle, kb "ég a ház", segítség kell és senki nincs erre. Kb ugy kell elképzelni mintha utcán lennék. Nem, csak fiktív példa ugyan, de amig nem állok talpra, az exre számithatok csak mert mindenhogy vissza akar csábítani, vagy csak megkapni az egója miatt, mert sérti hogy elhagytam, és rajta van nagyon hogy helyre álljon az önérzete. Hogy az "övé"lehessek, meg esetleg szórakozzon velem.
Kényszerhelyzetben vagyok amire ő megoldás lenne.
De értelemszerűen csak úgy tudom segítségre bírni, ha nyújtok is magamból.
Amivel semmi gond nem is lenne, csak épp utálom..
Hogy tegyem magamban félre az utálatot a személyeskedést, és hogyan csináljam tisztán érdekből?
Magas lovon ül. Egobajos. Ez a gyengéje. Ő szeretné, ha visszavághatna. Ha megkapna, az neki sikerélmény. Nem is a szex hajtaná jobban hanem ez hogy megvagyok.
Kereste múltkor is rajtam a fogásokat mivel zsarolhatna, mikkel árthatna. Ezekre figyelnem kell.
Mindenki magárol beszél amikor ír.
Legutóbb amikor az exnek akartam kérni a segítségét(jogi) mindenki bepánikolt hogy keressek mást :D
Tehát ismerem már kik vannak itt.
És lám ügyesen megoldottam. Szex nélkül.
Lehet menne mondjuk most is tartani a 3 lépést. De már okosabb is lesz és többminden is kéne.
Ha véletlen nem kerül más az utamba. Keresem.
Én csak annyit írnék hogy az én Férjem végleg elment...úgy érzem halok meg a fájdalomtól, a gyásztól és a sok, férfinak is sok lenne munkától ami nőként rám marad de csinálom hogy talpon tudjak maradni. A kérdésem az lenne hogy én kivel feküdjek le???
Szerintem azért hogy könnyebb legyen ne szexelj vele! Nem gondolom hogy ez lenne a megoldás.
Hidd el átvészeled a nehéz, nehezebb időszakot!
Mindenkinek csak vmiért nyújt vki vmit
Pl szekrény. Vagy apuka teso barát segít csak mert ő apuka teso barát és nem egy idegen, akihez közöd sincs.
Vagy vki akinek fizetsz érte, csak mert fizetsz érte.
Vagy vki akinek hátsó szándéka van, mert hátsó szándéka van.
A világ egy "üzlet."
96# köszönöm az egy megértő választ. Próbálok kitartani. Az utolsókig is kitartani. Próbálok mindent. Történtek már csodák is velem utolsó pillanatokban is. Mintha láthatatlan segítség is lenne. Ebben is hiszek.
A véksőkig amig lehet kitartok és próbálok mindent. Nélküle.
Gyerekek ez csak egy bszatlan pina. Unalmàban nem tudott mit kitalálni ezen a sztorin kívül. Nem hinném, hogy olyan főnyeremény lenne ő az "exnek", mint ahogyan itt előadja. Csak álmodozik.
Dugj a seggedbe egy vibrátort, na attól megnyugszol. Vagy menj, segíts anyádnak a főzésben ostoba, lusta, tehetetlen pcsa.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Ugyanaz a személy, másik felhasználó kereste ki a kérdéseit, de vannak többen is, akik ismerik már, úgyhogy ne vegyétek őt komolyan. Elmebajos (sajnos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!