Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan feküdjek le az exemmel ha utálom de le kell?
Szükségem van bizonyos támogatásokra tőle, kb "ég a ház", segítség kell és senki nincs erre. Kb ugy kell elképzelni mintha utcán lennék. Nem, csak fiktív példa ugyan, de amig nem állok talpra, az exre számithatok csak mert mindenhogy vissza akar csábítani, vagy csak megkapni az egója miatt, mert sérti hogy elhagytam, és rajta van nagyon hogy helyre álljon az önérzete. Hogy az "övé"lehessek, meg esetleg szórakozzon velem.
Kényszerhelyzetben vagyok amire ő megoldás lenne.
De értelemszerűen csak úgy tudom segítségre bírni, ha nyújtok is magamból.
Amivel semmi gond nem is lenne, csak épp utálom..
Hogy tegyem magamban félre az utálatot a személyeskedést, és hogyan csináljam tisztán érdekből?
29 igen feladtam a B terveket. Nem jöttek be. Kevés amiket nyújtani tudnak.
De most írogat az egyik.ő szexuálisan nagyon izgat őt szeretem is imádom. De feleség is minden van. Nem tudnék hozzá felmászkálni se. Semmit nem tud a srác. Ő pl kivételes mert ha csak ír már nedves vagyok egyből. Őt meg csak ezért becsülm mert ilyet meg eddig talán 1-2 férfi ha kiváltott belölem hogy helyből megy el az eszem. Mintha bedrogoznék.olyan érzés.
Hogy itt mit várok? Talán tippeket arra hogyan kell szexelni olyannal akit kb mwgfolytanék egy párnával.
Igen, és te is.
Kedves közösség! Az életképtelenség magas fokához van "szerencsénk" tanúnak lenni.
30# Akkor tiszta sor. Támogatott kapcsolat ami nincs kimondva. Így is működni fog.
Egyébként én azt honnan tudjam innen hogy hülye e?
Ezek szerint nem az, leírtad.
Ő sem akarja kimondani hogy megvesz téged.
Mindenkinek jó ez így, csináljátok.
34 nem életkéotelenség magas foka az ha vki segítséget kér.
Van amikor csapatmunka kell emberek és eszközök kapcsolatok pénz, vagy bármi. Idióta.
35# köszi hogy érted neki az is egot sértene ha csak segitseg miatt vagyok vele, viszont most ebbe is belemegy ha csak igy kaphat meg, neki az is már siker. Aztán vigyáznom kell hogy nehogy zsarolni tudjon, vagy visszaéljen bármivel később. Mert azért bisszúállásokkal is szokott próbálkozni. Kicsit tojáshéjas is a dolog.
De működőképes, mert én sem vagyok hülye.
Csak jelenleg addig se bírtam eljutni az undortól utálattól hogy feloldjam. Legutóbb mikor véletlen találkoztunk és jött oda hozzám, szószerint efutottam, hogy ja ne még mindig él. És nem csak a feloldásig kéne eljutnom, hanem még az ágyig is ki kéne bírnom.
Most vagy kapok hirtelen valami más segítséget mint vm csodát, (velem szoktak amugy csodák történni hogy utolsó pillanatban fordu egyet a világ), vagy megkezdődik a visszaszámlálás és felhívom.
Jaj, kérdező lásd be, hogy egy ribizli vagy, aki "jó" kapcsolatokért, jobb életvitelért bármire képes. Arra is, hogy a testét árulja.
Nyugodtan, csak gumit használjatok!
Te aki nem érti az életet. A pasik nem fognak csak ugy ugrálni ahogy én fütyölök a semmiért cserébe. Ha hiszel még az öngetlen odaadásokban majd felnősz egyszer.
Nekem ami kell az náluk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!