Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan feküdjek le az exemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan feküdjek le az exemmel ha utálom de le kell?

Figyelt kérdés

Szükségem van bizonyos támogatásokra tőle, kb "ég a ház", segítség kell és senki nincs erre. Kb ugy kell elképzelni mintha utcán lennék. Nem, csak fiktív példa ugyan, de amig nem állok talpra, az exre számithatok csak mert mindenhogy vissza akar csábítani, vagy csak megkapni az egója miatt, mert sérti hogy elhagytam, és rajta van nagyon hogy helyre álljon az önérzete. Hogy az "övé"lehessek, meg esetleg szórakozzon velem.

Kényszerhelyzetben vagyok amire ő megoldás lenne.

De értelemszerűen csak úgy tudom segítségre bírni, ha nyújtok is magamból.

Amivel semmi gond nem is lenne, csak épp utálom..

Hogy tegyem magamban félre az utálatot a személyeskedést, és hogyan csináljam tisztán érdekből?

2023. ápr. 8. 07:15
 61/115 anonim ***** válasza:
100%
Maximum szanalmat erzek irantad, hogy idaig kellett sullyedned.
2023. ápr. 8. 14:18
 62/115 A kérdező kommentje:
Persze minden exnő krva meg r.banc meg aki szexet akar. Meg akit támogatnak.nem mondom már ki ki az a krva, tudnotok kell ki az;)
2023. ápr. 8. 14:19
 63/115 anonim ***** válasza:
100%
Csak te
 64/115 anonim ***** válasza:
91%
Tudjuk.
 65/115 A kérdező kommentje:
A pasik legalább segítőkészek. Na nekem meg ez kell. Nem a rizsa.
2023. ápr. 8. 14:20
 66/115 anonim ***** válasza:
100%

Azért van különbség ribizli és qrva között.

Az első ramaszik a parodra, vagy bár párja van mással is lefekszik. A második pedig pénzért csinálja, jobb élethelyzet reményében.

Na most akkor mindkettő, vagy csak a második vagy? 😬

2023. ápr. 8. 14:20
 67/115 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi a gond? Tedd szet a labad, ahogy szoktad, minek ez a rizsa?
2023. ápr. 8. 14:21
 68/115 A kérdező kommentje:

Leirtam a házas nőket is. Meg az exnőktől rettegőket. Akik ide írkálnak. De a lista ennél is hosszabb. Hogy ki miért kicsoda. Kicsit el vannak tévedve.

Nem érdekel a szánalmas vergődésük.

Ha bármit akarok bármelyik extől itt a nők egyből kifordulnak magukból. Kis senkicskék;)

2023. ápr. 8. 14:24
 69/115 A kérdező kommentje:
Ezért is imádom a pasikat. Ők nem görcsölnek :D
2023. ápr. 8. 14:24
 70/115 anonim ***** válasza:
100%
Te vergodsz itt, senki mas. Imadjad a nagyhatalmu exedet, latod, maris megoldodott a hanyinger kerdese is. Gondolom, mar megtetszett azota.
2023. ápr. 8. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!