Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan feküdjek le az exemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan feküdjek le az exemmel ha utálom de le kell?

Figyelt kérdés

Szükségem van bizonyos támogatásokra tőle, kb "ég a ház", segítség kell és senki nincs erre. Kb ugy kell elképzelni mintha utcán lennék. Nem, csak fiktív példa ugyan, de amig nem állok talpra, az exre számithatok csak mert mindenhogy vissza akar csábítani, vagy csak megkapni az egója miatt, mert sérti hogy elhagytam, és rajta van nagyon hogy helyre álljon az önérzete. Hogy az "övé"lehessek, meg esetleg szórakozzon velem.

Kényszerhelyzetben vagyok amire ő megoldás lenne.

De értelemszerűen csak úgy tudom segítségre bírni, ha nyújtok is magamból.

Amivel semmi gond nem is lenne, csak épp utálom..

Hogy tegyem magamban félre az utálatot a személyeskedést, és hogyan csináljam tisztán érdekből?

2023. ápr. 8. 07:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/115 anonim ***** válasza:
100%
De jókat nevetek a kommentjeiden kérdező 🤣🤣🤣 elbeszélgetsz itt magadban mint egy idióta. Bár többet se nézek ki belőled 😂😂
2023. ápr. 8. 17:08
 112/115 A kérdező kommentje:
Véletlen sem megy át hogy valakinek válaszoltam vmire? Idiota.
2023. ápr. 8. 17:13
 113/115 anonim ***** válasza:
97%
Senkit se erdekelsz mar, kerdezo.
2023. ápr. 8. 17:20
 114/115 anonim ***** válasza:
96%

Tedd azt, aztán kotródj a fszba. Senkit sem érdekelnek a baromságaid. Old meg egyedül. Értve vagyok?

2023. ápr. 8. 17:32
 115/115 anonim ***** válasza:
96%

"Korábban is nálam volt a siker xd."

Igen, látjuk mennyire sikeres nő vagy... Bár ki tudja, hogy megy ez az ótvar pusztulat drogos körökben, nem is akarom tudni...

2023. ápr. 8. 17:37
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!