Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért jobb a haverokkal lenni, mint a baratnőjükkel?
Figyelt kérdés
Azt értem, hogy milyen pluszokat tud adni, baromságok, lazaság, röhögés
De vannak akik a bnőjükkel is simán lazán röhögnek, szórakoznak, esetleg isznak is és lazán élnek.
Miért jobb mégis a férfiaknak a férfiakkal a szabadidő?
2023. jan. 11. 18:11
41/88 anonim válasza:
Kérdező, írj még, most dobtam be pattogni a kukoricát.
42/88 anonim válasza:
#42! Én meg most vettem ki😁Sajnos a kóla elfogyott, csak gyömbér van🙁
43/88 A kérdező kommentje:
Juj de rámentetek arra hogy csóri kérdezőkön éljétek ki magatokat a gyk-n:D
Boldogok a lelki szegények.
A chips hízlal;)
2023. jan. 11. 20:00
44/88 anonim válasza:
Gondolom az a baj, hogy hatalmas pickme vagy, ezért csak olyan közegben érzed magad jól, ahol valaki meg akar dugni.
45/88 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szerintem pickme, erről őket kéne kérdezni. De pl vita soha nincs velük, akkor sem, ha hisztis vagyok, bármilyen vagyok, mindig jófejek nagyon:)
Bírnak mindent. Barátom mondjuk mutatja a határaimat, de az jó is. Legyen is férfi.
2023. jan. 11. 20:06
46/88 anonim válasza:
Én férfi vagyok és nem nagyobb élmény. A barátnőm laza, jófej, király a humora, egy csomó dolgot lehet vele csinálni és beszélgetni is jobb vele mint a haverokkal. Persze szoktam a haverokkal is lógni, de a csajommal sokkal jobb azért. Vagy van hogy a barátnőm is találkozik a barátaimmal, de ők is imádják.
47/88 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem vannak igazi életre szóló élményeim a barátnőimmel, rengeteg izgalmas és jó dolgot éltünk meg együtt, akkor pedig nem azon járt a fejem, hogy a barátomat hívogassam. Szerintem te vagy unalmas és a barátaid, ha nektek ez nem megy. Ezért akaszkodsz egy izgalmas tátsaságra. De ne álltalánosíts, nem a nők ilyenek, hanem te
48/88 A kérdező kommentje:
Én semmiképpen nem vagyok unalmas. Mindenhova hívnak, várnak.
Csak szerintem a férfiak simán elvannak nők nélkül is. A nők meg nem.
2023. jan. 12. 12:45
49/88 anonim válasza:
#48! Dehogynem. Itt is mindenki unja már a beteg kérdéseidet, mennyire uncsi lehetsz már élőben!
50/88 anonim válasza:
#48 maximum te nem vagy meg férfiak nélkül. Attól hogy hívnak még lehetsz unalmas, mert nem sok vizet zavarsz. Ha nem lennél az, nem kéne más társaságár akaszkodnod. Ha olyan izgi lennél, a saját barátaiddal is tudnál jól szórakozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!