Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiaknak miért jobb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak miért jobb a haverokkal lenni, mint a baratnőjükkel?

Figyelt kérdés

Azt értem, hogy milyen pluszokat tud adni, baromságok, lazaság, röhögés

De vannak akik a bnőjükkel is simán lazán röhögnek, szórakoznak, esetleg isznak is és lazán élnek.

Miért jobb mégis a férfiaknak a férfiakkal a szabadidő?

2023. jan. 11. 18:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 A kérdező kommentje:

Lehet a te apád a kutyának se kéne. Ilyenekbe kár is belefolyni.

Azért a gyk sokmindent elég jol tükröz, meg a válási arányok is.

Nekem nem lehet azt beadni hogy nemek közt ne lennének különbségek.

2023. jan. 12. 18:05
 62/88 anonim ***** válasza:
100%

Az en apam egy rohadt meno ember, aki otthon, a medences csaladi hazaban szervezi altalaban a barataival a talalkozokat, nem eljarkal otthonrol. Ha ismerned, meg neked is kellene, nyugi.

A te kommentjeid tukrozik nagyon jol az ertelmi szintedet. Baratod hol van most epp, haverokkal log megint? :D Telozzal ra biztos ami biztos, megvan-e meg.

2023. jan. 12. 18:09
 63/88 A kérdező kommentje:

Az en apám bőven jobb, mint a tiéd. E felől teljesen nyugodt is lehetsz:)

Ezért sem akartam ebbe belefolyni.

2023. jan. 12. 18:27
 64/88 anonim ***** válasza:
100%
Azt erosen ketlem, de kepzelj amit akarsz.
2023. jan. 12. 18:30
 65/88 A kérdező kommentje:

Nem kell kételkedni:)

Én nem kezdem el futtatni őt egy sz.roldalon, ő nem szorul arra :D. Meg én sem:)

2023. jan. 12. 18:31
 66/88 anonim ***** válasza:
100%
Megis te irkalod le naponta huszezerszer, hogy te mennyire nem vagy unalmas es mindenki imad teged. Vegul is a fake it til you make it egy letezo modszer, ami be is valhat sok esetben, de szerintem nem a gyk a legjobb hely erre. Mantrazd inkabb a tukorbe, az legalabb nem fog idiotanak nezni.
2023. jan. 12. 18:45
 67/88 A kérdező kommentje:

A gyk veszem észre hogy nem a legjobb hely semmire :(

Egy nyomorult kérdésre vártam volna választ csak, helyette nekem esett a gyk, kiforgatott mindent, teljesen más színben akarnak feltüntetni, lenézni, ekézni.

Pedig írtam a filmet is. De nem megy át a feeling sehogy. Jogy miről írok.

2023. jan. 12. 18:57
 68/88 anonim ***** válasza:
100%
😂😂
2023. jan. 12. 19:04
 69/88 anonim ***** válasza:
96%

Sajnos, neked azt se lehet beadni, hogy az elmebeteg és normális között is vannak különbségek.

Azt se fogod fel, hogy a pasikád nem azért rángat magával a haverokhoz, mert annyira menő vagy, hanem, mert egy toxikus, bántalmazó ember. Azok mind azt csinálják, a következő lépés az lesz, hogy eltilt mindenkitől (már nem is kell, mert a manipulációja hatására magadtól leváltál az állítólagos barátaidtól), majd nem enged dolgozni és bezár a lakásba. De te ezt a molylepke fing nagyságú agyaddal úgy fogod értelmezni, hogy milyen rendes, hogy így vigyáz rád, bezzeg a mi normális pasijaink nem képesek erre. Azért visz magával, mert te az ő kizárólagos r.banca vagy, egy kiegészítő tárgy, aki addig se találkozhat másokkal. Nem megy át, mi?

Az mondd már meg légyszi, ha olyan okos vagy, ha minden kérdésedben megállapítod, hogy a gyik szar, miért írsz újra és újra? Ennyire nincs életed? Mert azt ne mondd, hogy ez normális! Normális ember, ha egy kávézóban hideg kávét kapott, oda se megy többet, te meg évek óta vergődsz itt, ahol mindenki hülye.😂

2023. jan. 12. 20:29
 70/88 A kérdező kommentje:
Minden korábbi barátom is vitt mindenhova magával.bocs.
2023. jan. 13. 07:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!