Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért jobb a haverokkal lenni, mint a baratnőjükkel?
Azt értem, hogy milyen pluszokat tud adni, baromságok, lazaság, röhögés
De vannak akik a bnőjükkel is simán lazán röhögnek, szórakoznak, esetleg isznak is és lazán élnek.
Miért jobb mégis a férfiaknak a férfiakkal a szabadidő?
Arrol írok jogy férfiak haverok élmények sztorik röhögés.
Írtam példát is másnaposok c film.
Egy kész élmény a pasik élete.
Mem a gyk-é. Akik csak chipszet zabálnak a tv meg a net előtt.
Gondoltam sikerul ettől elvonatkoztatni, dehát nincs meg a képesség.
Jó zabát, meg röhögést a gyk-n.
"Azt értem, hogy milyen pluszokat tud adni, baromságok, lazaság, röhögés"
Normális párkapcsolatban az ember párja is ilyen. Aki nem, azt én is otthon hagynám. A feleségem a társaság lelke, hülye lennék otthon hagyni. De ismerem azt a nőtípust, amit leírsz, az a fajta szokott pofákat vagdosni a feleségem humorára, hogy "esz nyem vícesz".
Nekem van életem, ellenben veled.
Most amúgy tanulok. Ill tanulnék ha érdekel. De tanulok amúgyis minden mellett is.
Jó sztorik vannak erről is. Munkahelyen pl ma is kaptam egy bókot, hogy mindig előttük vagyok egy lépéssel, hogy csinálom?:D ott is rengeteget röhögünk mondjuk. Nem gondoltam volna azt sem hogy a igazgatohárpiánk lesz a legnagyobb "spanom"is. Amikor le is ül velem tárgyalni, lecseszni, hogy be kéne járnom kicsit dolgozni is, és lesütött szemmel mondom, hogy természetesen mindent megteszek ahhoz, hogy bejárjak dolgozni, látom rajta hogy röhög a szinten hogy mikről kell beszélni, meg miket mondok:D
(Az egyik legjobb embere vagyok amúgy, és nélkülözhetetlen is.
Rengetegszet dicsér ő is és sokat nevetünk.)
A barátnőkkel meg hát 6 éves korunktól könyveket is írhatnék:)
De fel sem ér semmilyen nevetés ahhoz képest, ha a barátommal és haverjaival nevetek.
Igen erről a nőtípusról írok. Aki bármit mindent megélhetsz, együtt őrültködtök stb:)
Mégis a haverokkal is élmény az élmény nő nélkül is. A nőknek ez nincs így
Nő a főnök. És elég hisztis karakán vezető nárci nő. És a cégnél a legjobb spanom lett eddig:D
Ezt ha nekem mondták volna előre, en se hittem volna el
De nem az. Miért mondjam, hogy ne jöjjön, ha hó, hogy ott van? Nincs többletélménye a kanbulinak, mert ő is tiszteletbeli agglegény. Közös a baráti körünk.
#34! Persze, hogy a legjobb embere vagy. Fogyatékosok foglalkoztatásért adókedvezményt kap😁
Amúgy nyilván azért olyan "hű, de vicces" a kis bántalmazó barátod társasága, mert mind drogos. Olyankor nyilván te is velük szívsz, a családodnál meg moderálod magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!