Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért jobb a haverokkal lenni, mint a baratnőjükkel?
Azt értem, hogy milyen pluszokat tud adni, baromságok, lazaság, röhögés
De vannak akik a bnőjükkel is simán lazán röhögnek, szórakoznak, esetleg isznak is és lazán élnek.
Miért jobb mégis a férfiaknak a férfiakkal a szabadidő?
Kérdező, a haverok azok haverok, te a barátnője vagy és mivel lehet őket régebb óta ismeri logikus, hogy vannak olyan esetek amikor ő hozzájuk megy beszélgetni.
Attól, hogy te vagy neki a barátai is ott vannak és nem fogja őket miattad hanyagolni hiába szeretnéd.
El kell fogadni, hogy ők is jelen vannak és lesznek akár miután veled vége lesz.
Miért kellene beérni a barátnővel, és nélkülözni a baráti társaságot? Nő vagyok, de ezt nem értem. Szerintem nem egészséges egymás seggében lógni állandóan. Nem örülnék, ha a páromnak nem lennének barátai. Szüksége van időre nélkülem, ahogy nekem is. Nem vagyunk társfüggők szerencsére.
És nem értem, miért jó neked versenyezni egyrészt, másrészt meg egyáltalán nem általános, hogy a férfiak szívesebben vannak a haverokkal. Az én páromnak mindig a közös program az első, azt nem mondja le semmilyen haver miatt, bármit tudunk csinálni együtt, és nagyon jól telnek ezek az alkalmak. De akkor sem pótolja a baráti kimozdulást.
Te vagy az, akit a csapatépítő zavart pár órája?
Elvisz a haverjaihoz. Minden pasival tudok nevetni, elvagyok a bandákban. Szeretnek is, tetszem is a haverjainak is.
De ha én ülök az én bnőim közt, bennem sehol semmi nincs. Egy másnaposok sztorit sem tudnék megélni bnőkkel a barátom nélkul és esetleg a haverjai nélkül. Ha lányos bandázás lenne, a sztroik élmények közepén az én szerepem az lenne, aki elvonul a barátját hívogatni, meg átmegy inkább a bandájukhoz.
Fordítva meg a férfiak elvannak a barátjaikkal haverokkal simán.
Fogd mar fel, hogy ez bizonyos ferfiakra jellemzo bizonyos helyzetekben xD Nem minden ferfira. A baratom nem antiszoc, szerintem tobb haverja van, mint ahany embert te egyaltalan ismersz, csak tudod x ido utan mar csokken a haverozas mennyisege, sokaknal mar eleve ott csokken, ha lesz baratno, van akinel csak kesobb, a kor elorehaladtaval. A legtobb haverozos buliba a legelejetol hivott engem is es mentem is, a kapcsolatunk elso 1-2 eve gyakorlatilag vegig kozos bulikbol allt a haverjaival. Aztan lenyugodott, most mar telefonalni szokott inkabb veluk + neha lognak eloben. Es igen, nyilvan nem vagyok ugyanolyan, mint egy srachaver, de azt hiszem ez normalis es szerintem neked szimplan nem tiszta, mi a kulonbseg ugy altalaban egy barat es egy par kozott, nemtol fuggetlenul xD
Meg mindig az a kerdes, hogy TE melloled miert lepnek le folyton a ferfiak. Bar az ujabb valaszaid alapjan te szimplan tarsfuggo vagy, o meg nem. En krvajol tudom erezni magamat a barataimmal, baratnoimmel a parom nelkul is🤷🏼♀️
Miert lépnének le mellolem a férfiak? Nem rám kéne kiélezni. A barátom mindenhova visz magával, ezeregy haverja barátja ismer. De a volt barátom is mindig ezt csinálta. Ráncigálnak magukkal mindenhova, ha nem akarom is.
Általában 10-20 pasival vagyok így, környező helyeken is, mindenhol, és milliot röhögünk, bandázunk, rengeteg a sztori, tényleg ebből is lehetne film.
Nem lép le senki sehova.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!