Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiaknak miért jobb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak miért jobb a haverokkal lenni, mint a baratnőjükkel?

Figyelt kérdés

Azt értem, hogy milyen pluszokat tud adni, baromságok, lazaság, röhögés

De vannak akik a bnőjükkel is simán lazán röhögnek, szórakoznak, esetleg isznak is és lazán élnek.

Miért jobb mégis a férfiaknak a férfiakkal a szabadidő?

2023. jan. 11. 18:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 A kérdező kommentje:
Amig egy nő pl szivesebben megy hullámvasutazni/ejtőernyőzni/ugrálóvárba/inni/bulizni/őrültködni/hócsatázni/síelni/BÁRMI a barátjával, mint a bnőivel, addig egy férfi inkább a barátaival akarja ezeket megélni, olyankor el is felejtik szinte, hogy nők vannak a földön.(nem nőzésről van szó, dopaminról van)
2023. jan. 11. 18:54
 12/88 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a haverok azok haverok, te a barátnője vagy és mivel lehet őket régebb óta ismeri logikus, hogy vannak olyan esetek amikor ő hozzájuk megy beszélgetni.

Attól, hogy te vagy neki a barátai is ott vannak és nem fogja őket miattad hanyagolni hiába szeretnéd.

El kell fogadni, hogy ők is jelen vannak és lesznek akár miután veled vége lesz.

2023. jan. 11. 18:54
 13/88 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező marha nagy marhaságokat írsz ennek köze nincs a valósághoz 10-es hszban főleg
2023. jan. 11. 18:58
 14/88 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene beérni a barátnővel, és nélkülözni a baráti társaságot? Nő vagyok, de ezt nem értem. Szerintem nem egészséges egymás seggében lógni állandóan. Nem örülnék, ha a páromnak nem lennének barátai. Szüksége van időre nélkülem, ahogy nekem is. Nem vagyunk társfüggők szerencsére.

És nem értem, miért jó neked versenyezni egyrészt, másrészt meg egyáltalán nem általános, hogy a férfiak szívesebben vannak a haverokkal. Az én páromnak mindig a közös program az első, azt nem mondja le semmilyen haver miatt, bármit tudunk csinálni együtt, és nagyon jól telnek ezek az alkalmak. De akkor sem pótolja a baráti kimozdulást.

Te vagy az, akit a csapatépítő zavart pár órája?

2023. jan. 11. 18:59
 15/88 A kérdező kommentje:

Elvisz a haverjaihoz. Minden pasival tudok nevetni, elvagyok a bandákban. Szeretnek is, tetszem is a haverjainak is.

De ha én ülök az én bnőim közt, bennem sehol semmi nincs. Egy másnaposok sztorit sem tudnék megélni bnőkkel a barátom nélkul és esetleg a haverjai nélkül. Ha lányos bandázás lenne, a sztroik élmények közepén az én szerepem az lenne, aki elvonul a barátját hívogatni, meg átmegy inkább a bandájukhoz.

Fordítva meg a férfiak elvannak a barátjaikkal haverokkal simán.

2023. jan. 11. 19:01
 16/88 anonim ***** válasza:
83%

Fogd mar fel, hogy ez bizonyos ferfiakra jellemzo bizonyos helyzetekben xD Nem minden ferfira. A baratom nem antiszoc, szerintem tobb haverja van, mint ahany embert te egyaltalan ismersz, csak tudod x ido utan mar csokken a haverozas mennyisege, sokaknal mar eleve ott csokken, ha lesz baratno, van akinel csak kesobb, a kor elorehaladtaval. A legtobb haverozos buliba a legelejetol hivott engem is es mentem is, a kapcsolatunk elso 1-2 eve gyakorlatilag vegig kozos bulikbol allt a haverjaival. Aztan lenyugodott, most mar telefonalni szokott inkabb veluk + neha lognak eloben. Es igen, nyilvan nem vagyok ugyanolyan, mint egy srachaver, de azt hiszem ez normalis es szerintem neked szimplan nem tiszta, mi a kulonbseg ugy altalaban egy barat es egy par kozott, nemtol fuggetlenul xD

Meg mindig az a kerdes, hogy TE melloled miert lepnek le folyton a ferfiak. Bar az ujabb valaszaid alapjan te szimplan tarsfuggo vagy, o meg nem. En krvajol tudom erezni magamat a barataimmal, baratnoimmel a parom nelkul is🤷🏼‍♀️

2023. jan. 11. 19:04
 17/88 A kérdező kommentje:

Miert lépnének le mellolem a férfiak? Nem rám kéne kiélezni. A barátom mindenhova visz magával, ezeregy haverja barátja ismer. De a volt barátom is mindig ezt csinálta. Ráncigálnak magukkal mindenhova, ha nem akarom is.

Általában 10-20 pasival vagyok így, környező helyeken is, mindenhol, és milliot röhögünk, bandázunk, rengeteg a sztori, tényleg ebből is lehetne film.

Nem lép le senki sehova.

2023. jan. 11. 19:08
 18/88 anonim ***** válasza:
100%
Az nem az ő hibába, ha a "barátaid" társaságát nem élvezed. Ettől még nem jófej dolog az övére akaszkodni.
 19/88 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező! Ezt már ezerszer kiveséztük. Neked nincsenek barátnőid, mert elviselhetetlen vagy, de ne húzd rá magad minden nőre! Mi jól érezzük magunkat a barátnőinkkel is, nem csak a bántalmazó pasinkkal, mert nem vagyunk társfüggők. A pasidnak meg csak arra vagy jó, hogy birtokoljon, manipuláljon és megdugjon. Persze, hogy a többi időt szívesebben tölti az alvilági haverjaival.
 20/88 anonim ***** válasza:
100%
17 Akkor meg mi a problemad? Leirtuk tobben is, hogy egyedi eset amit leirsz, a kozos pont az elmenyeidben a ferfiakkal te vagy. Szimplan tarsfuggo vagy, aki nem tud kikapcsolodni a sajat barataival mert mindig ott kell lennie a csavodnak a szemed elott. Ennek az egvilagon semmi koze a nemekhez.
2023. jan. 11. 19:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!