Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért jobb a haverokkal lenni, mint a baratnőjükkel?
Azt értem, hogy milyen pluszokat tud adni, baromságok, lazaság, röhögés
De vannak akik a bnőjükkel is simán lazán röhögnek, szórakoznak, esetleg isznak is és lazán élnek.
Miért jobb mégis a férfiaknak a férfiakkal a szabadidő?
Ja és rámzárják az ajtókat ablakokat a haverok mindig nehogy elszaladjak:D ennek külön sztorija van. Nagyon vár mindog mindenki:)
Nem ez a bajom
Hanem az, hogy amig nekem a bnőimemmel vagy a barátom és haverjai nélkül MINDEN egy nagy nulla szinte, unalmas, ugyanaz a MINDEN a barátommal es haverjaival egy életre szóló élmeny.
A férfiaknak meg 8 hogy ott van e a párja vagy nem. Pl.másnaposok c film.
"Ha lányos bandázás lenne, a sztroik élmények közepén az én szerepem az lenne, aki elvonul a barátját hívogatni, meg átmegy inkább a bandájukhoz.
Fordítva meg a férfiak elvannak a barátjaikkal haverokkal simán."
És erről ki tehet? A barátod és a haverjai?
Nem, egyértelműen TE VAGY A HUNYÓ!
Lehet neked olyan pasid is, aki otthon csücsül a segged mellett, de ha elmenne munkába, sok lenne a meló vagy munka után beulne egyszer az egyetlen egy haverjaval inni te akkor is ezt éreznéd, mert nyilvánvalóan nincs nálad rendben valami, mint pl. önbizalom és önértékelési gondjaid vannak, képtelen vagy önálló életre a párod nélkül, ami súlyos probléma és nem ártana javítani, változtatni rajta.
Mert ha nem lesz pasid miután mindenáron ki akarod sajátítani csakis magadra vethetsz.
Ha ennyire rossz baráti társaságban forogsz esetleg, vagy tényleg nem tudsz megulni a párod nélkül érdemes lenne elgondolkodni minimum, hogy nem másban rejlik a hiba hanem benned és fejlődni kellene a jobb irányba, de ezt csakis te teheted meg, senkitől nem várható el, hogy a szoknyád markolassza azért, mert te éretlen kislány szintjén ragadtal le.
Nem én vagyok a hunyo.
A férfiak boldogak, halálra röhögik magukat a haverokkal a nőjük nélkül is. Ellenben egy nőnek az igazi élmények, dopamin röhögés a barátjával van. Nem a bnőivel.
Mert neked ennyi a legnagyobb örömöd.
Pl étterem
Beülünk a barátommal és a haverjaival mennek a sztorik rendesen, halálra röhögjük magunkat(nem masok bajai okoznak örömet amúgy mint a gyk-nak), szórakozunk az evőeszkozokkel is, a felszolgálo haverral is, a vezető ki van bukva, kamerán visszanéznek mindent :D
Es egy kb.szott étteremről van csak szó:D
Beülök a bnőimmel, családommal, bárki mással, akár korábbi randi vmi netes hülyével, hát el tudnék szaladni is ehhez képest.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!