Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért jobb a haverokkal lenni, mint a baratnőjükkel?
Azt értem, hogy milyen pluszokat tud adni, baromságok, lazaság, röhögés
De vannak akik a bnőjükkel is simán lazán röhögnek, szórakoznak, esetleg isznak is és lazán élnek.
Miért jobb mégis a férfiaknak a férfiakkal a szabadidő?
Fel tudod fogni amit a 47-es írt?
"nekem vannak igazi életre szóló élményeim a barátnőimmel, rengeteg izgalmas és jó dolgot éltünk meg együtt, akkor pedig nem azon járt a fejem, hogy a barátomat hívogassam"
Miért írod rá akkor mégis, hogy a nők nincsenek el a férfiak nélkül?? Attól, hogy te képtelen vagy feltalálni magad és rohangálsz hívogatni a pasid, másokkal még nem ez a helyzet.
És de, unalmas vagy! Meg ostoba is, félek belegondolni élőben milyen lehetsz..
És senki nem mondana rólam ilyet, hogy unalmas vagyok.
Pont az ellenkezőjéz mondják, hogy el sem lehet felejteni engem és hasonlókat. Ahol nem vagyok, onnan hiányzom.
Valszeg a válsszolók élete az, hogy másokéval foglalkoznak, és ráadásul azok a keserű kiégett rosszindulatú válaszok is őket minősítik. Mert kik ilyenek? Akiknek élete sincs.
Talán kérdezni sem tudnátok.
A pasim mindenhova akar és visz magával. Rám van telepedve. De minden eddigi barátom is ezt csinálta első naptól is.
Volt barátommal mikor találkoztam eleve a haverjával ismertem meg is, aztán már aznap vitt tópartozni a másik 10 haverjához együtt, haza se akart vinni, és 3 napja voltam fent akkor mert buli után bulik tópart, aztán a haverjai családja és nem vitt haza sem:)
A barátom is ugyanez :)
Ha nem akarok menni meg megesik hogy akkor el se indulnak sehova inkább.
Teljesen kiforgatják itt a kérdést.
Én arrol kérdeztem hogy lehet az hogy a férfiak a barataikkal is elvannak, a nőknek meg a napban nem a bnős parti a lényeg, hanem hogy utána végre a barátjával lehet, a baratja várja haza.az a fénypont.
Hány olyan is van hogy apuka inkább a munka haverok meg minden más minthogy otthon legyen. A nő meg húzza az igát egyedül a kölyökkel.
Akkor ne játszuk már meg azt hogy a férfiak és nők egyformák lennének. Nem azok.
Qrva buta valaszadó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!