Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiaknak miért jobb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak miért jobb a haverokkal lenni, mint a baratnőjükkel?

Figyelt kérdés

Azt értem, hogy milyen pluszokat tud adni, baromságok, lazaság, röhögés

De vannak akik a bnőjükkel is simán lazán röhögnek, szórakoznak, esetleg isznak is és lazán élnek.

Miért jobb mégis a férfiaknak a férfiakkal a szabadidő?

2023. jan. 11. 18:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 anonim ***** válasza:
100%

Fel tudod fogni amit a 47-es írt?

"nekem vannak igazi életre szóló élményeim a barátnőimmel, rengeteg izgalmas és jó dolgot éltünk meg együtt, akkor pedig nem azon járt a fejem, hogy a barátomat hívogassam"

Miért írod rá akkor mégis, hogy a nők nincsenek el a férfiak nélkül?? Attól, hogy te képtelen vagy feltalálni magad és rohangálsz hívogatni a pasid, másokkal még nem ez a helyzet.

És de, unalmas vagy! Meg ostoba is, félek belegondolni élőben milyen lehetsz..

2023. jan. 12. 13:38
 52/88 A kérdező kommentje:
Nem én hivom a pasim hanem ő engem. En nem értem miért fordítanak ki sokak mindent teljesen másképp.
2023. jan. 12. 13:45
 53/88 A kérdező kommentje:

És senki nem mondana rólam ilyet, hogy unalmas vagyok.

Pont az ellenkezőjéz mondják, hogy el sem lehet felejteni engem és hasonlókat. Ahol nem vagyok, onnan hiányzom.

Valszeg a válsszolók élete az, hogy másokéval foglalkoznak, és ráadásul azok a keserű kiégett rosszindulatú válaszok is őket minősítik. Mert kik ilyenek? Akiknek élete sincs.

Talán kérdezni sem tudnátok.

2023. jan. 12. 13:49
 54/88 anonim ***** válasza:
100%
#53 te minősíted az összes nőt és duzzogsz, hogy a pasid szerint nem tudsz mindet megadni neki, ezért szívesebben van a barátaival xd ne hazuttold meg magad
2023. jan. 12. 13:57
 55/88 A kérdező kommentje:

A pasim mindenhova akar és visz magával. Rám van telepedve. De minden eddigi barátom is ezt csinálta első naptól is.

Volt barátommal mikor találkoztam eleve a haverjával ismertem meg is, aztán már aznap vitt tópartozni a másik 10 haverjához együtt, haza se akart vinni, és 3 napja voltam fent akkor mert buli után bulik tópart, aztán a haverjai családja és nem vitt haza sem:)

A barátom is ugyanez :)

Ha nem akarok menni meg megesik hogy akkor el se indulnak sehova inkább.

Teljesen kiforgatják itt a kérdést.

Én arrol kérdeztem hogy lehet az hogy a férfiak a barataikkal is elvannak, a nőknek meg a napban nem a bnős parti a lényeg, hanem hogy utána végre a barátjával lehet, a baratja várja haza.az a fénypont.

2023. jan. 12. 14:14
 56/88 anonim ***** válasza:
100%
Hát neked lehet az a fénypont, de mi nem vagyunk társfüggők (remélem bem gond a többi női válaszolónak, hogy többes számban írtam). Valahogy próbáld megérteni, hogy nem vagyunk egyformák.
2023. jan. 12. 14:19
 57/88 A kérdező kommentje:
Nem egyformák a nők es a pasik. Az valahogy feltűnt.
2023. jan. 12. 14:30
 58/88 anonim ***** válasza:
100%
Fu de krva buta vagy, erre nem lehet mast irni XD Ha trollkodas, akkor meg jol adod az idiotat.
2023. jan. 12. 17:49
 59/88 A kérdező kommentje:

Hány olyan is van hogy apuka inkább a munka haverok meg minden más minthogy otthon legyen. A nő meg húzza az igát egyedül a kölyökkel.

Akkor ne játszuk már meg azt hogy a férfiak és nők egyformák lennének. Nem azok.

Qrva buta valaszadó.

2023. jan. 12. 17:53
 60/88 anonim ***** válasza:
96%
A te apad lehet, az enyem ritkan jar el. (Bar tudjuk, te mar kisbaba korodban sem voltal unalmas, apad magaval vitt a kocsmaba is, az osszes masik apuka el volt ajulva toled, ket sor kozott felvaltva pelenkaztak es tarsai.)
2023. jan. 12. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!