Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiaknak miért jobb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak miért jobb a haverokkal lenni, mint a baratnőjükkel?

Figyelt kérdés

Azt értem, hogy milyen pluszokat tud adni, baromságok, lazaság, röhögés

De vannak akik a bnőjükkel is simán lazán röhögnek, szórakoznak, esetleg isznak is és lazán élnek.

Miért jobb mégis a férfiaknak a férfiakkal a szabadidő?

2023. jan. 11. 18:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy ránk akadva. Van egy csodálatos kapcsolatod és folyton minket kérdezgetsz, a hülyéket. Már többször kérdeztem: Miért???Nincs életed?
2023. jan. 13. 17:34
 82/88 A kérdező kommentje:

Nekem legalább van mit kerdeznem. Nektek meg van mások eletén csámcsogni. Azert különbség.

Sajnos csak ezt a hülye noname anonym oldalt találom. De szerintem sanszos, hogy ha lenne is másik oldal a nép átlagiq-ja valami szánalom bárhova is mennék.

Máshol se menne a szövegértelmezés se. Erről is van már itt kérdés hogy mennyire értetlenek az emberek. Azt meg én követem :D

2023. jan. 13. 17:39
 83/88 anonim ***** válasza:
100%

Attól mentsen meg az Isten, hogy ilyen kérdéseim legyenek, mint neked! Ha bekövetkezik, kérem, valaki lőjön fejbe!😂

"Máshol se menne a szövegértelmezés se. Erről is van már itt kérdés hogy mennyire értetlenek az emberek. Azt meg én követem :D" Az jó, hogy követed. Biztos tőled kapott ihletet a kérdező. Rólad szól a kérdés 😁

2023. jan. 13. 17:57
 84/88 A kérdező kommentje:
Menjé má kukoricázni :)
2023. jan. 13. 18:01
 85/88 anonim ***** válasza:
100%
Mara nincs amugy valami uj kerdesed? Ez mar uncsi.
2023. jan. 13. 18:41
 86/88 anonim ***** válasza:
100%

#84! Sajnos, még nem vagyok otthon, mert dolgoztam. Tudom, számodra az ismeretlen fogalom.

#85! Biztos van. Nem telhet el úgy nap, hogy ne írjon ki, ez meg ugye már 2 napos! Még nem volt időm rá, de mindjárt körülnézek😁

2023. jan. 13. 18:52
 87/88 anonim ***** válasza:
100%
#85! Sajnos nem találtam 🙁 Úgy látszik, túl sokat írtunk neki, így mind a 2 agysejtjét lefoglalta ez az 1 kérdés. De ami késik, nem múlik 😁
2023. jan. 13. 20:06
 88/88 anonim ***** válasza:
100%
Ah mindegy, most amugy sem erek ra itt logni, tanulnom kell, csak neha felnezegetek par percre.
2023. jan. 13. 20:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!