Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért jobb a haverokkal lenni, mint a baratnőjükkel?
Azt értem, hogy milyen pluszokat tud adni, baromságok, lazaság, röhögés
De vannak akik a bnőjükkel is simán lazán röhögnek, szórakoznak, esetleg isznak is és lazán élnek.
Miért jobb mégis a férfiaknak a férfiakkal a szabadidő?
Nekem legalább van mit kerdeznem. Nektek meg van mások eletén csámcsogni. Azert különbség.
Sajnos csak ezt a hülye noname anonym oldalt találom. De szerintem sanszos, hogy ha lenne is másik oldal a nép átlagiq-ja valami szánalom bárhova is mennék.
Máshol se menne a szövegértelmezés se. Erről is van már itt kérdés hogy mennyire értetlenek az emberek. Azt meg én követem :D
Attól mentsen meg az Isten, hogy ilyen kérdéseim legyenek, mint neked! Ha bekövetkezik, kérem, valaki lőjön fejbe!😂
"Máshol se menne a szövegértelmezés se. Erről is van már itt kérdés hogy mennyire értetlenek az emberek. Azt meg én követem :D" Az jó, hogy követed. Biztos tőled kapott ihletet a kérdező. Rólad szól a kérdés 😁
#84! Sajnos, még nem vagyok otthon, mert dolgoztam. Tudom, számodra az ismeretlen fogalom.
#85! Biztos van. Nem telhet el úgy nap, hogy ne írjon ki, ez meg ugye már 2 napos! Még nem volt időm rá, de mindjárt körülnézek😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!