Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért jobb a haverokkal lenni, mint a baratnőjükkel?
Azt értem, hogy milyen pluszokat tud adni, baromságok, lazaság, röhögés
De vannak akik a bnőjükkel is simán lazán röhögnek, szórakoznak, esetleg isznak is és lazán élnek.
Miért jobb mégis a férfiaknak a férfiakkal a szabadidő?
Mert van amit csak a haverokkal lehet megbeszélni!
Pl barátnőmnek hogy meséljem el hogy az autó javításánál a beszakadt hengerfejcsavart mekkora szívás volt utólag kiszedni, meg hogy ő hogyan kezdett volna neki megy ilyenek.. Max odáig értené hogy az autó.. :D
Bármelyik nővel első.
A férfiaknak valahogy nagyobb élmény a haverok, nőtől fuggetlen.
Még a nagy ő nél is nagyobb élmény, tekintve hogy a családtol meg menekülnek is.
4 En nem ezt tapasztalom. A parom kb havonta 1x talalkozik valamelyik haverjaval par orara, pedig felolem mehetne barmikor. Jobban szeret velem itthon lenni.
De egyebkent meg nekem is nagyobb elmeny elmenni neha a kollegaimmal pialni, ha eppen arra vagyom, mint itthon ulni. Szoval a kerdes, hogy melletted miert vannak mindig olyan csavok, akik igazabol nem akarnak ott lenni.
Nem mellettem. Bárki mellett.
Nem antiszocokra vagyok kíváncsi, hanem pl másnaposok c film megvan?
De ha benne is lenne a pàrjuk akik ha mondjuk szintén vmi "őrült" laza nők lennének, mégse olyan nekik.
Mert ott önmaga lehet, nem kell megjatszania magát.
Lehet ez a haverozas fedősztori és nézik.
Csak ha én pl benne lennék a másnaposok "bandában", nekem sokkal nagyobb élmény az egészet a barátommal átélni és nagyban kevesebb jelentőségű lenne a bnőimmel átélni a barátom nélkül.
Tehát én (vagy egy nő)amíg az élményeket, adrenalint, pörgést a barátjához kapcsolja(jobb esetben), addig egy férfi ugyanezeket a dopaminokat nem a baratnőjéhez, hanem haverokhoz.
Ez miért lehet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!