Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha 28 évesen egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha 28 évesen egyedül lakom és nincs barátnőm?

Figyelt kérdés
Másoknak ennyi idősen stabil, több éves kapcsolatuk van. Nekem meg még randira sem sikerül nőt találni. Jó lenne ha lenne akivel együtt lakhatnék meg akivel pár éven belül akivel családot alapíthatnék.
ma 16:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Üdv a jövőből.

30F

ma 17:01
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
Nem gaz, hogy egyedul laksz. De az mindenesetre erdekes, hogy ennyi idosen soha egy randin sem voltal.
ma 17:10
 3/6 anonim ***** válasza:
31%
Addig jó amig nincs
ma 17:50
 4/6 anonim ***** válasza:
30%

Én a te korodban úgy rohadhattam a lakásomban, hogy senkit sem érdekelt, hónapok teltek el anélkül, hogy bárki beszélt volna velem. Talán akkor őrültem meg végleg. Párszor megpróbáltam véget vetni neki, de nem nagyon sikerült.

Előtte és utána is csak néha sikerül ismerősöket találnom, és hosszabb távon nem is sikerül megtartani egyik emberi kapcsolatomat sem. Ha mégis, akkor kiderül, hogy kiakarnak használni.

Úgyhogy megbecsülöm azt a két embert, akik még úgy nagyjából törődnek velem, ha meghalnak, megyek utánuk. Ez "jó" esetben kb. még 15-20 év. Nem várom meg, hogy a falakkal beszélgessek, mint anno a nagymamám, szellemekkel, mint az unokanagynéném, legyilkoljanak a C állampolgárok, amint rájöttek, hogy nincs senkim, vagy én legyek az őrült ember, akit bevisznek vagy minden nap elvernek, mert elkezdek idegenekhez beszélni a buszon.

ma 17:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem gáz, de ha te pár év múlva már családot szeretnél, akkor változtatnod kéne a korábbi stratégiádon, mert ha 10 év alatt még egy randit se sikerült összehozni, akkor a mostani láthatóan nem működik. És ne várj sokat, mert egyre nagyobb hátrány lesz, hogy nincs semmi tapasztalatod.
ma 18:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem legalább tudsz csajozni
ma 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!