Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 28 évesen egyedül lakom és nincs barátnőm?
Én a te korodban úgy rohadhattam a lakásomban, hogy senkit sem érdekelt, hónapok teltek el anélkül, hogy bárki beszélt volna velem. Talán akkor őrültem meg végleg. Párszor megpróbáltam véget vetni neki, de nem nagyon sikerült.
Előtte és utána is csak néha sikerül ismerősöket találnom, és hosszabb távon nem is sikerül megtartani egyik emberi kapcsolatomat sem. Ha mégis, akkor kiderül, hogy kiakarnak használni.
Úgyhogy megbecsülöm azt a két embert, akik még úgy nagyjából törődnek velem, ha meghalnak, megyek utánuk. Ez "jó" esetben kb. még 15-20 év. Nem várom meg, hogy a falakkal beszélgessek, mint anno a nagymamám, szellemekkel, mint az unokanagynéném, legyilkoljanak a C állampolgárok, amint rájöttek, hogy nincs senkim, vagy én legyek az őrült ember, akit bevisznek vagy minden nap elvernek, mert elkezdek idegenekhez beszélni a buszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!