Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 26 évesen attól tartok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 évesen attól tartok, hogy egyedül fogok megöregedni?

Figyelt kérdés

26 éves srác vagyok.

Állítólag jól nézek ki.

1x voltam szerelmes 17 évesen és ez a kapcsolatom eltartott 23 éves koromig.

Azóta jönnek mennek a lányok.

Az elmúlt 3 évben sorra ismerkedem lányokkal 1-2honapig velük vagyok aztan szakitok velük mondva csinált indokokkal. De a legnagyobb indok, hogy, nem érzem azt amit ereznem kéne.

Ez idő alatt a lányok elkezdenek nagyon kötődni hozzám elmondásuk szerint a legtöbb szerelmes is lett belém. Csak azt nem értem én miért nem tudom viszonozni a szeretetet .

Attól félek, hogy annyit valogatok, hogy a végén egyedül fogok megöregedni. És mivel már 26eves vagyok ideje lenne lassan családot is alapitani...

Hogy egyedül maradok ez a legnagyobb félelmem...se testvérem se senkim. De mégse tudok szeretni.

2021. jan. 3. 03:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
64%
Hat ocsem...Na csajok mit szoltok ehez? cuppantok ra mert jo pasi,de mindegyikotoket kiba.za par honap mulva.Persze egy rendes csunya pasi az nem jo aki nem hagy ott.
2021. jan. 3. 04:03
 2/16 A kérdező kommentje:

Azért nem vagyok annyira jó pasi...átlagos inkább csak jó a beszélőkém is. És figyelmes is vagyok....plusz a mosolyom is szép😶 ennyi a recept.

De a lényeg itt azon van, hogy normális, hogy ezen kattogok ....marint azon, hogy egyedül maradok

2021. jan. 3. 04:06
 3/16 anonim ***** válasza:
81%

Hat addig amig nem tudod,h mi a fene van veled kerlek ne randizz.Gondolj azokra a csajokra is egy kicsit akiket eldobsz.

Gondolom a volt baratnodet kersned mindegyikben,de eggyik sem olyan mint o.

2021. jan. 3. 04:12
 4/16 A kérdező kommentje:

Nem a volt barátnőmet keresem...

Mert vele is megpróbáltuk újból. (Oszakitott régen) aztán miután megpróbáltuk. Rájöttem , hogy ez már nem az a lány akit régen szerettem sokat változott egy év alatt és szakítottam vele is.

Én az igaz szerelmet keresem. De nem találom. ..a legtöbb lánynak első találkozón vagy a legelején elmondom , hogy szerintem ebből nem lesz semmi. Akiben látom azt a kis pluszt azzal tart pár hónapig..de menet közben nem alakul ki. Szerelem a részemről és úgy vagyok vele nem szeretném rabolni se az ő se a saját időm

2021. jan. 3. 04:19
 5/16 anonim ***** válasza:
77%
Ha jót akarsz tenni magaddal: segítséget kérsz szakembertől, elmondod neki ezeket.
2021. jan. 3. 05:48
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Mi a kérdés.
2021. jan. 3. 08:21
 7/16 anonim ***** válasza:
56%
Neked legalább volt barátnőd... :D
2021. jan. 3. 08:30
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

ma 08:30

Persze mert helyes es le tudja roluk dumalni a bugyit .

2021. jan. 3. 08:47
 9/16 anonim ***** válasza:

jogos

2021. jan. 3. 09:20
 10/16 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nem kéne rugdalni azért, mert "nektek még bezzeg nem volt"
2021. jan. 3. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!