Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó érzés egyedül megöregedni? 35 éves férfi vagyok, 4 éve senkim, valszeg már nem is lesz, most kezdtem el ízlelgetni milyen lesz egyedül élni majd a szép 40-es, 50-es éveket. Milyen érzés szerintetek egyedül lenni majd mindig, mindig szituációban?
Figyelt kérdés
2020. nov. 5. 22:03
A kérdező szavazást indított:
nagyon jó érzés, nincs alkalmazkodás, lehet prostizni bármikor, úgy osztod be a pénzed és az idődet ahogy akarod
olyan semmilyen, néha jobb, néha rosszabb
pokol lesz az életed majd 60 felett, amikor jönnek a betegségek
22 szavazat
1/19 anonim válasza:
Majdnem elkezdtem bíztató választ írni, aztán megláttam, hogy máris prostizáson jár az eszed és hogy ki fog ápolni, ha beteg leszel. Ezeket valóban megveheted pénzért.
2/19 A kérdező kommentje:
Ha nem marad majd mas variacio...akkor igen
2020. nov. 5. 22:17
3/19 anonim válasza:
Prostikat is felejtsd el! Élj a munkádnak azt kész.
4/19 A kérdező kommentje:
Neha kell prosti, feszkó levezetese miatt
2020. nov. 5. 22:27
5/19 anonim válasza:
Szerintem szerencsés vagy. Sok írígyed lesz.
6/19 anonim válasza:
A "mai nő" manapság egyenlő = hobby. Van rá lóvéd, türelmed, szabadidőd, akkor fogsz egyet, ha nem akkor hagyd. Hozzátenni az életedhez nem tud, max lehúzni. Belefér? Neked kell eldönteni. Ezek a d_gök kizárólag önmagukat nézik, mikroközösségben (családban), párkapcsolatban nem tudnak gondolkodni, csak a saját hasznukat nézik. Te pedig azt nézd, mi az amit hajlandó vagy adni 1-2 numberáért. Többre úgysem jók. Darab, darab...
7/19 anonim válasza:
Én is majdnem ennyi éves vagyok, de nem 4 éve, hanem sosem volt senkim. Jó lenne, ha "csak" 4 évről lenne szó.
8/19 A kérdező kommentje:
Egy biztos, attol jobb ha elvalt pasi vagy pl 2 gyerekkel, aztan fizetheted a gyerektartast es kuncsoroghatsz a heti 1 alkalmas lathatosagert a volt asszonynál.
2020. nov. 5. 22:40
9/19 A kérdező kommentje:
6-os. Nekem 3 parom volt, egyik megcsalt, szoval nemelyik tenyleg csak darab.
2020. nov. 5. 22:42
10/19 anonim válasza:
6 pedig veled olyan jól járnának, de túl buták ezt felismerni. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!