Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már csalódásotok társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már csalódásotok társkeresőn, fénykép és a valóság között?

Figyelt kérdés
Példákat is írnátok. Mik a legjellemzőbbek?
ma 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt. O volt rajta, de valószínűleg sokkal régebbi képekkel. Olyan is volt, aki kövérek volt, mint a képeken. Másik is kövér volt, róla nem volt teljes alakos kép, így nem tudhattam előre.
ma 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Szinte csak az volt. Talán 50 ből 1 aki úgy néz ki mint a képeken, vagy még jobb is.

A maradék az messze alulmúlja a fényképeit.

Már rájöttem hogy a fényképekből erősen le kell venni.

A képen átlagos, randin pedig megjelenik szinte olyan aki csövesnek néz ki, vagy nem 20 hanem vagy 60 kiloval nehezebb, vagy 10 évvel öregebb a valoságban, vagy 180 helyett olyan 150 centis, vagy kiderül hogy foga sincs..

Nagyon durva.

ma 15:11
 3/8 A kérdező kommentje:

1

Nő vagy férfi vert át?

ma 15:11
 4/8 A kérdező kommentje:

2

Köszi. Nekem mindig azt mondták jobb vagyok mint képen. Szóval ilyen is van.

ma 15:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Férfiaknál magasság téren van kamuzas. 180 cm-nek írja magát, aztán a valóságban majdnem egy magas velem.
ma 15:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy én már pasiknal is láttam olyat, hogy ordított, hogy filterezve van a kép. Nevetséges volt.
ma 15:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, persze, de azt kell mondjam, férfiaknál aki a képein jó pasi, az élőben is az, aki átlagos, na azok élőben inkább rondábbak/kövérebbek, mint a képeken.
ma 15:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Szinte csak az volt...
ma 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!