Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már csalódásotok társkeresőn, fénykép és a valóság között?
Figyelt kérdés
Példákat is írnátok. Mik a legjellemzőbbek?ma 15:01
1/8 anonim 

válasza:

Volt. O volt rajta, de valószínűleg sokkal régebbi képekkel. Olyan is volt, aki kövérek volt, mint a képeken. Másik is kövér volt, róla nem volt teljes alakos kép, így nem tudhattam előre.
2/8 anonim 

válasza:

Szinte csak az volt. Talán 50 ből 1 aki úgy néz ki mint a képeken, vagy még jobb is.
A maradék az messze alulmúlja a fényképeit.
Már rájöttem hogy a fényképekből erősen le kell venni.
A képen átlagos, randin pedig megjelenik szinte olyan aki csövesnek néz ki, vagy nem 20 hanem vagy 60 kiloval nehezebb, vagy 10 évvel öregebb a valoságban, vagy 180 helyett olyan 150 centis, vagy kiderül hogy foga sincs..
Nagyon durva.
3/8 A kérdező kommentje:
1
Nő vagy férfi vert át?
ma 15:11
4/8 A kérdező kommentje:
2
Köszi. Nekem mindig azt mondták jobb vagyok mint képen. Szóval ilyen is van.
ma 15:12
5/8 anonim 

válasza:

Férfiaknál magasság téren van kamuzas. 180 cm-nek írja magát, aztán a valóságban majdnem egy magas velem.
6/8 anonim 

válasza:

Az a baj, hogy én már pasiknal is láttam olyat, hogy ordított, hogy filterezve van a kép. Nevetséges volt.
7/8 anonim 

válasza:

Volt ilyen, persze, de azt kell mondjam, férfiaknál aki a képein jó pasi, az élőben is az, aki átlagos, na azok élőben inkább rondábbak/kövérebbek, mint a képeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!