Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kérnek bizonyos pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérnek bizonyos pasik naponta akár több képet attól, akivel online "ismerkednek"?

Figyelt kérdés
Profilomon meg a már elküldött képen látszom, nem kell csekkolni, hogy tényleg úgy nézek ki. Nem "erotikusakat" kér. Nem ismerjük egymást annyira, hogy a hétköznapjainkat kellene egymásnak küldeni, nincs esemény, amiről témába vágna, hogy fotót kér. Fogunk találkozni, szóval az sincs, hogy ne láthatna máshol. Akkor vajon miért? Csak számomra cringe a folyamatos képkérés?

nov. 5. 16:18
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Nem minden pasi ilyen.

Van akinek nincs jobb témája, nincs miről beszélnie, és ezzel tartja fent a figyelmedet, hogy te jaj de érdekled...

nov. 5. 16:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
MÉG nem kért erotikus képet, de ha tehetné kérne... Baby aki komolyan találkozni akar az 1 db felöltözött arcképes alapján is eldönti, hogy bejössz-e neki nem kell neki 20 darab, hogy mérlegelje akar-e randizni veled vagy sem.
nov. 5. 16:28
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Szeretné tudni, hogy tényleg te vagy-e azokon a képeken, vagy lassan halad előre: értsd előbb normál fotót kér aztán kihívóbbakat. Találkozni kell ja, ott dől el minden és nem kötelező képeket küldeni különösen ha döcög a beszélgetés.
nov. 5. 16:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem épp a szemelyes találkozóra "gyúrnak" az ilyenek. Teljesen elég nekik az onkine ismerkedés.

Randik helyett kèrnek képeket, ahelyett hogy találkozna veled.

Élőben nem kiváncsi a másikra.

nov. 5. 16:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Előbb-utóbb egyre ledérebbet akar majd.
nov. 5. 16:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom szoktatni akar hozzá vagy ilyesmi, hogy előbb vagy utóbb áttérhessetek a szaftosabb képekre is. Más ötletem nincs, pedig én is pasi vagyok.
nov. 5. 16:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Exem volt ilyen. Ellenőrizte, mi van rajtam. Én nem küldenék, ha önszántamból nem gondolok kép küldésre.
nov. 5. 18:05
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, ment a zöld kéz, tényleg hasznos volt
nov. 5. 20:06
 9/10 anonim ***** válasza:
90%
Olyannal nem is folytatom a beszélgetést, aki látott rólam pár képet és még mindig kér.
nov. 5. 23:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Tiltás az ilyennek. Szabadulj meg tőle mielőbb
nov. 6. 10:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!