Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meleg társkeresőn fénykép?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg társkeresőn fénykép?

Figyelt kérdés

Biszex srácként regisztráltam egy meleg társkeresőre.

Szerintetek tegyek ki képet magamról?

Senki sem tudja sem nyíltan sem barátok közül hogy bi vagyok, és nem is akarom hogy megtudják. Az más ha véletlen össze találkozok az oldalon ismerősökkel akik szintén a saját nemükhöz vonzódnak, viszont parázok hogy valamelyik ismerősöm netán családtagom kamu profilról regisztrál oda és észre vesznek engem hogy fent vagyok, ez a legnagyobb rémálmom.

Mit javasoltok?

2021. okt. 12. 22:23
A kérdező szavazást indított:
Merjek ki tenni képet
Olyan képet tegyek ki amin az arcom nem látszik
Olyan képet tegyek ki amin el vagyok homályosítva
Egyáltalán ne tegyek ki képet
17 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen helyzetben voltam én is.

Csak emailben adj képet annak,akiben pár levélváltás után megbízol !

Először pedig arcképet ne,hanem max testképet. Arc és test ne legyen egy képen !

2021. okt. 13. 07:16
 2/2 anonim ***** válasza:
42%
Nem értem...papolnak a melegek az elfogadásról, mikor még egymás előtt is szégyenlik a pofájukat, egy társkeresőn.
2021. okt. 13. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!