Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó érzés egyedül megöregedni? 35 éves férfi vagyok, 4 éve senkim, valszeg már nem is lesz, most kezdtem el ízlelgetni milyen lesz egyedül élni majd a szép 40-es, 50-es éveket. Milyen érzés szerintetek egyedül lenni majd mindig, mindig szituációban?
Még mindig jobb, mint egy rossz kapcsolatban.
De 35 évesen még bőven előtted sok év, lehet szerencséd, megtörténhet, hogy találsz valakit, akivel jó együtt lenni, sokáig.
"az együtt öregedni meg fogalma" hát az lutri, senki nem tudhatja, az sem aki most épp 35 éves és úgy néz ki hogy lesz neki akivel
Teljesen egyénfüggő hogy ki hogy él meg egy adott élethelyzetet.
Vannak emberek akik kapcsolat nélkül a falat kaparják.
Mások annyira tesznek az egészre hogy még azt a náluk próbálkozó 1,2..db embert is udvariasan lekoptatják.
Totál szubjektív az egész. Ahogy ennek az okai is messzire vezetnek.
Valakinek a család az életprogramja más a hobbijának él.
Kinek mi.
Azt, hogy mit teszel meg az ismerkedésért, vagy hogy ezután mit fogsz (ha majd szabadon lehet ismét bárhova menni), na azt érdemes összeírni.
Tegyél meg mindent azért, hogy ne így legyen, hogy egyedül öregedj meg. Barátkozz, érdeklődésednek megfelelően, ne a párkapcsolat legyen az amire rágörcsölsz, a közösséggel, barátokkal új pár is jöhet, sose tudod merre kit ismersz meg.
3nő!
Hű a mindenit!
Ez aztán teljesítmény!
Szavazni akartam de csak három azonos manipulatív választ láttam 🙈
Negyven vagyok és négy hónap alatt volt három.
Szégyellem magam,de az exem akkora pszichó volt mint te,egy kicsit ki voltam készülve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!