Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen egyedűl tengetem életem, pedig nagyon szeretnék egy barátnőm. Hol ronthatom el a dolgokat?
Figyelt kérdés
Kezd betelni nálam a pohár... Elegem van, hogy csak szimplán barátok vagyunk a lányokkal. Magányos vagyok! :(2009. nov. 25. 16:48
1/7 anonim válasza:
Még a korban vagy, ne búslakodj. Irány a legközelebbi diszkont, vásárolj be és légy EMO!
2/7 anonim válasza:
Ne légy emó,inkább adj magadra,ha pattis vagy,ápold az arcod,sportolj sokat,vásárolj új ruhákat,hajadat zselézd,légy ápolt és jól öltözött.A lányokkal légy előzékeny,figyelmes,kedves.Járj el a haverokkal szórakozni,ha otthon ülsz,semmi esélyed.Válassz egy jó szakkört,barátkozz,haverkodj,légy nyitott,mosolygós.Sétálj sokat,szabad idődben csavarogj,élj,élvezd az életet!Ne keseregj azon,hogy nincs senkid,még vissza sírod ezeket az időket,hidd el!Egyszer majd horgodra akad az aranyhal!
3/7 anonim válasza:
Minek zselézze a haját? Hogy olyan kis f.sz diszkópatkánynak nézzék?
4/7 anonim válasza:
Mert ha emónak öltözik,az jobb??? :-D Csak arra utaltam,hogy ápolja a külsejét,és nézzen ki valahogy! Ennyi.
5/7 anonim válasza:
Igen, emokat legalább csak megverik, utána nem köpik le : DD
6/7 A kérdező kommentje:
3-as hozzászólás!
Én se kívánok EMÓ-s lenni, semmikép. Nem az a típus vagyok aki egész nap otthon ül, ezt majd 80 évesen amikór járni se tudok majd! :) Fiatal vagyok, élettel teli, ez jó! :D Amúgy ne érts félre, szeretnek a lányok, de mint csak egy barát, az egész suliból mindössze 4-5 lánnyal vagyok rosszban, 2-vel meg igen jóban.
2009. nov. 25. 18:41
7/7 anonim válasza:
tanulj meg írni, és adj föl egy hirdetést :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!