Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék 17 évesen, ha nem volt még barátnőm és egyedül érzem magam?
most júliusban leszek 17 és eddig még 1 bnőm se volt, ami a legaggasztóbb h állandóan 1edül vagyok haverjaimtól teljesen elfordultam így magamra maradtam, ami miatt nem merek lépni 1ik csajnál se az nem más a fogam.. van pár rossz fogam és nem mernék 1ik csajjal se csókolózni, gondolkoztam már órák hosszat a fogászat fogalmán h mennyivel jobb lenne utána, de nem merek elmenni, szégyenlős vagyok nem az a szókimondó tipus, az eddigi életem teljesen hiába való volt csak szenvedek 1edül :( pedig ez lenne a legszebb időszak amikor találhatnék 1 csodás bnőt de így?!
attól félek h idővel kimaradok ezekből a dolgokból.
most hírtelen ennyi jutott eszembe ha vmi felmerülne még írok, lécci írjanak olyan hasonló helyzetben levő srácok és csajok mint én
köszönöm nektek
Én azt tudom, hogy ez a serdülőkori antiszocializáció marha nagy veszélyeket rejtegethet magában a felnőttkorodra nézve.
Csináltasd meg a fogaidat, így tényleg ne kezdeményezz. Ezt MINDENKÉPPEN TEDD MEG!
Aztán erőltesd meg magad és keresd meg a régi haverjaidat, vagy keress újakat. Hidd el, ha jól érzed magad a bőrödben az sugárzik kifelé és találkozol majd egy csodás lánnyal... állj neki változtatni az életeden, mert egyre nehezebb lesz ahogy idősebb leszel. Higgy nekem.
Én is így vagyok de 15éves és csaj!
De hát még van időnk:P
Ha debreceni vagy akkor szivesen ismerkednék veled:)!
Úristen! Szegény leányzó ha tudná, hogy 2 éve már tudtán kívül meghódította egy fiú szívét.. hogy van valaki, akinek ő a No.1. :)
Amúgy nekem sem volt még barátnőm, csak én már 21 vagyok.. :(
17-20 évesen az volt, hogy megtetszett valaki, hónapokig tetszett, de nem mertem kezdeményezni. Mind elúszott.
Most próbálom úgy felfogni hogy ennyit nem ér egy lány sem. Meglátni, odamenni hozzá és beszélgetni. Csak ez működik, mert rájöttem, hogy ez a fél éve tetszik dolog károsabb, mintha odamenne az ember egyből és esetleg kikosarazná. :(
Sajnos még csak "tudom" (fejben), hogy mi a jó felfogás, de még mindig nem mentem oda egyetlen lányhoz sem.. pedig ma is jöttem haza a buszon pedig volt egy nagyon helyes szolídabb lány.. én HÜLYE meg mit csináltam? Elmentem a busz hátuljába és ott leültem. :( UTÁLOM hogy ilyen fafejű lúzer vagyok!
Ja még annyit, hogy én nem fordultam el a barátaimtól, hanem csak annyi.. hogy úgy alapjáraton nem nagyon vannak.. vagyis van ismerősöm kellőképpen elegendő.. csak ha most este bulizni akarnék menni, hiába ütök a hasamra, ötletem nem lenne kinek szóljak, mert úgy együtt elmenni pl. bulizni nem nagyon szoktam az ismijeimmel.
Ezért is vagyok mindig itthon (egyedül). :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!