Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok, egyedül újévezem itthon, eléggé visszahúzódó vagyok. Még nem járok szórakozni, ritkán mozdulok ki és még barátnőm se volt. Van még remény?
ha még nem voltál sehol bulizni, nem is tudhatod, hogy milyen! 15 évesen azért már erre igénye van a fiataloknak, habár sajnos rengetegen túlzásba viszik. menj, próbáld ki egyszer h milyen, és ha tényleg nem jön be, akkor várj vele még egy kicsit. a barátaidnak meg mondd meg h ilyen vagy és kész, vagy elfogadják vagy nem.
a szilveszterrel kapcsban meg nincs olyan haverod, aki annyira visszahúzódó mint te és esetleg átmenne hozzátok, filmet néznétek, pizzát rendelnétek, bömböltetnétek a zenét? :)
Szia!
Én is ilyen vagyok.
Mármint nem vagyok nagyon visszahúzódó,de nem járok szórakozni,nem nagyon megyek sehova.Cseszegtet is miatta az apám,de hogy menjek bárhova is,mikor szinte minden barátom hétvégén délután készülődik,mert megy bulizni?Hétköznap meg nincs időm,mert tanulok,mosogatok,rendet rakok...Szóval mégis mikor menjek bárhová is?Bulizni nem engednek el:(
Engem is hívtak 2x is bulizni ősszel,egyyszer sem mehettem el.Nem tudom ezért-e de most meg se hívott senki szilveszterezni.
Nekem sem volt még barátom,pedig vágyom rá.Nem is csókolóztam.Az osztálytársaim el sem hiszik.Mondjuk nehéz is,mikor 17lányból 10-en biztos,hogy nem szüzek...
Én is szarul érszem magam,mert szinte minden ismerősöm megy hétvégente bulizni én meg itthon unatkozok...:(
14/L (nemsokára 15:D)
ui.:ha van kedved beszélgetni,írhatsz privibe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!