Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak szerintetek?
Sziasztok!
Lehet, hogy hosszú lesz, de megpróbálom minél rövidebben leírni amit szeretnék.
Szóval. Van egy párom, akivel lassan három éve vagyunk együtt. Sok hülyesége volt és van is, amiktől szerintem most kezdek besokallni. Vannak ilyen apróságok, hogy szóvá teszi, hogy mekkora hasam van, vagy combom, amit elmondtam már neki nem egyszer, hogy nekem ez rosszul esik, sose voltam megelégedve a testemmel, de 169 centivel és 53 kilóval képzelhetitek, hogy nem vagyok egy nagy darab lány. Ha szóvá teszem mindig azt mondja, hogy dehát ő ezt aranyosan mondja nem rossz szándékkal, ami lehet tényleg így van, de elmondtam már sokszor, hogy nekem rosszul esik. Sokan megjegyzik mostanában, hogy milyen vékony vagyok, erre neki egyből az a válasza, hogy jaj miről beszéltek nem is az. Más testrészeimet is “viccesen” degradálja például, hogy mekkora a homlokom, milyen ordenáré nagy a csípőm, meg még sorolhatnám. Régebben sokszor mesélt olyanokat, hogy ez meg az a barátja mondta, hogy szerintük én ilyen meg olyan csúnya vagyok, sok jelzővel illettek már, de azt, hogy csúnya vagyok nem nagyon kaptam még meg. Azt is állította, hogy a legjobb fiú barátom is ilyeneket mondott rólam, aki viszont egy időben többet érzett irántam, mint barátság, meg alapból sem mondana ilyet, mái napig nagyon jó a kapcsolatunk. Most nem tudom, hogyha ezek az állítások nem voltak igazak, akkor mi célja volt vele, de úgy gondolom, hogyha mondtak is ilyet, akkor se kellett volna nekem elmondani, képzelhetitek mennyire rosszul esett. Ő róla is volt, hogy nem éppen szép jelzőket mondtak az ismerőseim, eszemágában nem volt neki elmondani, hiszen tudtam, hogy mennyire rosszul esne neki. Kapcsolatunk elején nem engedett el sehova, sajnos én meg vak szerelmes voltam, ezért nem is mentem, ha néha mégis elmentem, akkor egész este zaklatott telefonon, hogy fixen megcsalom stb. Sokszor durván viselkedik velem, beletép a hajamba, megüti a fejem, de erősen nem gyengén, mert szerinte nekem ez nem fájhat. Hogyha ezek után vissza ütök rá kétszer erősebbet ad vissza. Ezeket mindig “megbánja” és írásban könyörög, hogy ne hagyjam el, de élőben ugyanígy megy tovább minden. Szex terén sem valami megértő, nekem egy jó 3-4 hónapja gyakran fáj az együttlét, mert méhszájsebem volt/lehet még mindig van. Szerinte hogyha én nem akarok lefeküdni, mert éppen fáj a hasam, akkor én azt csak kitalálom, mert szimplán nem akarok vele lefeküdni. Ilyenkor kezdi el erőltetni az orális szexet, de nekem ilyenek után semmi kedvem hozzá, akkor már én vagyok a szar szemét. Mostanában nem találkoztunk annyit, mert vizsga időszak volt, ezt sem értette meg, hogy nekem tanulnom kell, én fixen már nem szeretem azért nem akarok vele találkozni. Megmondom az őszíntét, jó volt az az egy hónap, amíg alig láttam őt. A telefonom rendre átnézegeti, hogyha kikapom a kezéből már megy a jajgatás, hogy mit titkolok.
Nem tudom mit kellene csinálnom, mert szeretem, de szerintem tényleg besokalltam tőle. Nem tudom mégis hogy kellene elmondanom neki, hogy nekem nem kell az, hogy beszabályozzanak, meg egyfeszt a nyakamban akarjon lógni, elég volt ebből majdnem három év. Nem fogná fel, azt hinné nem szeretem megcsalom stb
Nem mondani kell, meer arra lenne válasza. Hanem megszervezni hol fogsz lakni összepakolni es akkor közölni vagy utána csak ha megverne, amikor már biztonsagban vagy.
Amugy az ilyeneknek soha nem a párjával van baja, hanem önmagukkal. Valszeg saját magát tartja rondának, sikertelennek, bénának és rád vetíti ki. Biztos csajozni se tud az a baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!