Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire veszelyes az ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire veszelyes az ha valaki drogozik? Hogyan segithetnek neki?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi a neve, amit az orrba kell szivni.

Mennyire veszelyes? Ez is olyan mint pl a xanax hogy egyre tobb kell hogy hatasa legyen? Vagy hogyan van ez?

Ha tobbet sziv esetleg, lehet belole nagy baj?

Drog mellé még nyugtatózza is magát és iszik, azt nem tudom egyszerre e..de van sejtesem hogyan csinalja.

Ugy tudom nem lehet tole aludni es lehet a nyugtato azert kell neki hogy eltudjon aludni. Az ital meg akkor van, amikor 1-2 napig nem drogozik es akkor iszik.

Nem tudom hogyan segithetnek neki. Nem akarja bevallani de tudom hogy szenved.

Olyanokat mondd hogy nem erez soha boldogsagot evek ota, szerintem ez is a drog miatt. Es hogy o sosem tud majd boldog lenni..mondta mar azt is hogy meg akar halni, es azt varja mikor lesz vege mindennek.

Nem tudom hogyan segithetnek neki mert be sem vallja nekem hogy drogozik.

Kerlek segitsetek nekem..

ma 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Mióta az rc piac elszabadult (mindenféle legális és illegális mocsok szerek kínából) azóta sokszor már az se tudja mit szív, aki épp használja. Szóval eddig is baromi képlékeny volt az a szó hogy drog, de az rc robbanás óta végképp.

Egyébként bármit is használjon, az tuti nem rekreációs célból lesz, mivel írtad hogy iszik és nyugtatózik is mellé. Tehát itt a cél tényleg az önkívület, hogy kiüesse magát. És ha ezeket az anyagokat is kivennék a képletből, akkor is egy baromi labilis, valószínű roncs embert kapnánk eredményül. Ha erre még ismeretlen hatású és minőségű, utcai szereket is rászív, akkor simán benne van hogy teljesen beszámíthatatlanná válik, igen. Mint ahogy nála szerintem ezek nélkül is ugyanez lenne a helyzet. Csak így még négyzetre is van emelve.

Tapasztaltál már tőle dühkitöréseket, vagy hirtelen, semmiből jövő agressziót? Ha igen, akkor jobb ha menekülsz. Bár nem kizárt hogy anélkül is ezt kéne tedd. Bármi lesz, légy óvatos!

ma 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Rehabra kéne mennie. Ha nem megy akkor hagyjad. Sajnos ha nem akar te nem mehetsz helyette és csak tönkretesz. Menekülj.
ma 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem drogozok, de én is ezt érzem. Sokat gondolok az öngyilkosságra, de sajnos gyáva vagyok hozzá. Pedig már rég meg kellett volna tennem.
ma 21:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Pszichológus neked is hármas meg a párjának is a kérdezőnek segítene.
ma 21:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Haverom meth függő volt, figyeltünk rá 8 hónapig, rendbe jött, majd 5 napra elutaztunk, és ugyan úgy véresre volt vakarva az arca. Itt fel is adtuk, sehogy, inkább hagyd, sajnos van akin nem lehet segíteni.
ma 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Magadon segíts azzal, hogy nem bonyolódsz drogossal, alkesszel stb kapcsolatba. Nem éri meg.
ma 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!