Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Par eve valaki szexualis rabszolgakent tartott engem es futtatni akart, annyira traumakent van bennem ez ma is, hogy nem tudok ismerkedni. Hogyan segithetnek magamon?
Felvette videora ahogy elvesztem vele bexanaxozva a szuzessegem, es aztan azzal zsarolt hogy kozze teszi, es elkuldi a szuleimnek is.
Ezert amikor o irt, nekem mennem kellett es azt kellett csinalnom amit o akart. Annyira durva dolgok tortentek hogy leirni sem tudom. A legutolso alkalommal, analisan kellett vele egyutt lenni es omlott belolem a ver utana napokig.(nagyon szegyellem ezt leirni, de csak igy tudom atadni hogy milyen kutyakent lett velem banva) Ezutan meg voltam lepodve de mar nem irt annyiszor hogy menjek, egyszer csak megirta nekem, hogy a kurv..ja leszek svajcban. Ez volt az utolso csepp a poharba, es ezutan megmondtam neki, ha tovabb ir nekem, vagy még o probal fenyegetni azzal a videoval elmegyek es feljelentem.
Eltunt akkor az eletembol, viszont en teljesen tonkre lettem teve. Meg lettem alazva, egy kutyakent lett velem banva, mintha en nem is ember hanem egy allatt lennek, belem beszelte hogy en ezt erdemlem.
Miota ezek tortentek, en annyira bele betegedtem, hogy meg a jarasom is mas lett. Szo szerint beteg ember lettem. A lelkem meg lett mergezve.
Nem tudok ismerkedni, mert az van bennem hogy engem ugyis mindenki semmibe fog nezni.
Meg ugye bennem van az is, hogy ha tudna rolam ezt a jovendobeli szerelmem, mit gondolna?
Es ha nem is mondanam el, ez akkor is megtortent. Akkor is valakinek szo szerint a szexrabszolgaja voltam es mentem amikor o ugy akarta, ilyen voltam
Felek attol is, hogy ha ismerkedek valakivel, nehogy ismerje azt az embert aki ezt tette velem.
Egy trauma nekem ez az egesz.
Felek hogy valakit megszeretek, megtudja rolam ezt es ugy fog latni engem, ahogy en most magamat.
Nem tudom feldolgozni, hogy ez megtortent, hogy ateltem es hogy valaki ezt megtehette velem. Elotte sem volt parom es azota sem.
En a szexre nem is tudok gondolni, de ez nem erdekel jelenleg, mert nagyobb problemanak erzem azt, hogy amikor hozzam szol egy ferfi en azt erzem, nem erdemlem meg hogy szepen banjon velem. Sokszor eszemben van, hogy egyszer lesz egy ferjem, es nem is erdemli meg hogy egy ilyen rossz eletu felesege legyen mint en..
Hogyan tudnek magamom segiteni?
Szakember ki van zarva, nem tudnam ezeket elmondani neki.
Hát pedig magadon nem fogsz tudni segíteni. Ehhez bizony pszichiáter kell.
Egyébként csaj! Megerőszakoltak többször is, zsaroltak is, nehogymár te szégyeld magad! Te vagy az áldozat!
El kell menned egy pszichológushoz, mert egyedül ez nem fog menni.
" es aztan azzal zsarolt hogy kozze teszi, es elkuldi a szuleimnek is."
Ez lett volna a legjobb. És tudod miért nem tette meg? Mert apád intézkedett volna, és soha többet nem tudott volna a közeledbe férfkőzni.
Ezek miatt a napok miatt egesz eletemben traumakkal fogok elni?
Egyebkent 4 eve tortent
5, de NEM KELL egész életedben így élned!
Menj el szakemberhez és néhány év alatt kigyógyít ebből, és élhetsz eg ynormális és boldog életet! Nehogymár amiatt szenvdj egész életedben, mert félsz, hogy majd mit szólnak....
"Kérdezném azokat, akik egész életükben azt mondogatták, hogy jaj, mit fognka szólni a szomszédok... na.. mit szóltak?"
A traumák nem tűnnek el nyomtalanul, hanem ha az ember feldolgozza akkor kevésbe lehetlesz érezni a kihatását az életedre.
Az eredeti kérdésre visszatérve csatlakoznék azokhoz akik szakembert ajánlanak. Ha ez nem megy akkor viszont szükség lesz legalább egy emberre akiben nagyon bízol, hogy legalább az önbizalmad helyre billenjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!