Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok? Hogyan segithet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Hogyan segithetnék?

Figyelt kérdés
Sziasztok barátnőm 24 éves fél éve vagyunk együtt. Nagyon szeretem. Elején furcsaltam hogy a szülei féltik és felhivjak különböző dolgokra a figyelmét. Amit most már sikerült megertenem. Nos tanult nőről van szó és elég jó moduak. Nagyon intelligensnek tartom a párom de eszméletlenül naiv. Néha kicsit olyan mintha full buta lenne. Persze megertem mindenki másban jó stb. De látam hogy az állítólagos baratai kihasznaljak. Ami nekem rosszul esett én felhivtam rá a figyelmet. Amire persze hallgatot és később ő is látta hogy ez így nem kerek. Nem tudom miért de szeretném hogy erős nő legyen és ne tudják csak úgy kihasznalni.

2023. febr. 23. 17:19
 1/3 anonim ***** válasza:
73%

Összejöttél egy pénzes apucis üresfejű nővel.

Na, így kell társat választani! Először összejövünk, dugunk, utána megismerjük egymást. Szép munka!

Én bele sem kezdenék, fiatal vagyok, de ahhoz már öreg, hogy elhúzzam a fa elől, hogy lássa az erdőt.

2023. febr. 23. 17:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"Na, így kell társat választani! Először összejövünk, dugunk, utána megismerjük egymást. Szép munka!"

Nekem az itteni kérdésekből úgy tűnik, a többség számára párkapcsolat terén ez a szokásos protokoll. :(

2023. febr. 23. 17:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy te elég okos lennél hozzá, hisz még a fogalmazás sem megy. "Elején furcsaltam hogy a szülei féltik és felhivjak különböző dolgokra a figyelmét" És akkor mi van? Nem írtál semmi konkrétumot, és fogalmunk sincs, hogy valóban kihasználják-e, vagy csak te gondolsz valamiről valamit. Nem is segíteni akarsz, azt írod, hogy akarod, hogy valamilyen legyen. Ne akard megváltoztatni a párod. Mutass neki jó példát, beszélgess vele arról, hogy mit miért cselekszik, mikor, milyen szituban hogy érzi magát, hogy jobban megértsd a mozgatórugóit, és közben talán benne is nő az önreflekció... de ne okoskodj, ne oktasd, felnőtt nő, legyetek egyenlő felek. Vagy ha te ezt nem érzed, lehet keresni jobbat.
2023. febr. 23. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!