Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekesen viselkedtem, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekesen viselkedtem, de szeretnék végre továbblépni. Mi segíthetne?

Figyelt kérdés

Tavaly év elején 18 év után elváltunk, a fő ok az volt, hogy az exférjemnek szeretője lett, és végül őt választotta, hozzá költözött. Nem volt tökéletes a házasságunk, tudom hogy mindketten hibásak vagyunk a kialakult helyzetben, nem csak ő. De nem tudok mit kezdeni ezzel a mérhetetlen fájdalommal, ürességgel, ami azóta is bennem van. A kommunikációt minimálisra csökkentettük, csak akkor beszélünk telefonon, ha a gyerek miatt feltétlenül fontos, személyesen nem is találkoztunk hónapok óta - egészen tegnapig, amikor egy boltban összefutottunk, kb levert a víz, vörös lett a fejem, csak hebegni tudtam, amikor odajött köszönni, úgy viselkedtem mint valami hormonzavaros tini... szégyellem de szó nélkül otthagytam, kirohantam a boltból, irány az autó és haza. Szörnyű volt. Nem gondoltam, hogy még mindig ekkora hatással van rám ez az egész. Ha a barátnője is ott lett volna vele, szerintem el is ájulok. Nem tudom nem gyűlölni. Pár hónapig online pszichológus segítségét is igénybe vettem, azt hittem már jobban vagyok, ezért abbahagytam, de ez a tegnapi eset egyértelművé tette, hogy egyáltalán nem vagyok túl rajta.

Van valakinek valami jó tanácsa? Esetleg olyan nő, aki már átélte ugyanezt vagy hasonlót?

2022. máj. 19. 10:43
 1/3 anonim ***** válasza:
18 évről beszélünk. Még egy 10 év vagy akár 5 év is terhelő tud lenni, mármint válás, szakítás után. Természetes dolgokat érzel. A pszichológust ne hagyd abba, egy pszichológus még egy normális élethelyzetben is segíti kéz, nemhogy a tiédben. Vezess hála naplót, naplót a rossz érzéseidről, nem tudom mennyi szabadidőd van a gyerekek, munka mellett, de érdemes napi, vagy heti 1 óra sportot is beszoritani. Vagy, amikor az apjuknal vannak a gyerekek, (gondolom van ilyen) , akkor menj el a barátnőiddel, vagy ha nincs, akkor ismerkedj emberekkel. Szórakozz, csinálj magadnak programokat, amikor időd engedni. Csinálj én időt. Mindezt nyilván úgy tudod könnyen megoldani, ha van akinek le tudod passzolni egy kicsit a gyerekeket, vagy ahogy mondtam amikor apukánál vannak. De érdemes mindezekre is időt szánni.
2022. máj. 19. 12:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ezeket mind próbálom beiktatni a midennapokba, hol könnyebb, hol nehezebb.
2022. máj. 19. 13:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor így tovább! Minden idő kérdése, idővel könnyebb lesz.
2022. máj. 19. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!