Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebbe szerintetek ki a hibás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebbe szerintetek ki a hibás?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem februárban egy nővel. Én nagyon nehezen engedek magamhoz bárkit is ezért nincsenek barátaim és nem volt barátnőm. Ezzel a nővel annyira jól ment minden hogy az leírhatatlan. A közös élmények, setalasok, stb. O akarta ezeket. És ragaszkodó lettem. Szerelmes lettem belé.

Május legvégén megszakította a kapcsolatot de mindenféle elozmeny nélkül. Nem veszekedtunk nem írt semmit. Egyszerűen nem vette fel a telót, nem írt smst, nem reagált messengeres üzenetekre. Terveztük a nyarat egyutt még soha nem nyaraltam senkivel sem. Mégse magyarázta mit miért tette. Mai napig. Én ettől depressziós lettem vagy magam alatt vagyok másfél hónapja. És nem csak nincs nyaralás de egesznap ki se kelek szinte. Láttam ezt a nőt egy párszor amikor elakartam menni hozzá megbeszélni a dolgokat de nem mertem becsongetni hozzá vagy utcán odamenni hozzá. Nincsen neki senkije egyedül van. És nem értem hogy miért nem beszélünk. Amikor ő is szeretett engem. Mivel eltelt a nyárból másfél hónap. Ezért véget szeretnék ennél vetni. Szerintetek elmenjek hozzá egy nagy csokor virággal? Mert erre rámegy az egészségem ha nem tudom még soha az okát.

2022. júl. 16. 11:53
 61/108 anonim ***** válasza:
100%
Úgy meghallgatnám a másik felet is. Biztos meg van az oka rá, hogy ilyen hirtelen megszakította a kapcsolatot. Aki lefoglaltat egy nyaralást az nem gondolja meg magát ok nélkül, még akkor sem ha kihasználás a cél. A kérdező valamit nem mond el..
2022. júl. 19. 14:50
 62/108 anonim ***** válasza:
100%
#61! Gondolom, rájött, hogy a kérdező közveszélyes, és inkább hagyja a nyaralást is. Ha ezt így nyomta a lánnyal is, mint itt nekünk, akkor nem csoda, hogy elmenekült szegény lány.
2022. júl. 19. 15:04
 63/108 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, óriási tévhitben vagy, de ezt nem fogadod el, ha más szavakkal írjuk.

Ez a nő társra vágyott. Talán még mindig vágyik, hiszen nem lehet tini korú, ha már elvégezte a pszichológiát.

Eleinte jól megvoltatok, terveztétek a közös dolgokat is. Közben észre vehette, hogy jó fejőstehén vagy számára, amit ki is használt. Alighanem azt is észre vehette, hogy nem vagy eléggé rámenős, ezért bamba anyámasszony katonájaként tekintett rád, aki még nem hogy szexet, de még egy csókot sem képes tőle kérni, vagy neki adni, méghozzá ennyi idő után. Nem talált eléggé rámenősnek. A nők szeretik, ha nem tolakodóan, de harcolnak értük, hogy mondhassák: "Isten ments! De jó lenne...".

Amit meg akarsz tőle tudni, hogy miért hagyott el, azt már előttem sokan megírták Neked, de nem fogadod el. Bátortalan, ugyanakkor sértődékeny vagy, emellett mész a magad rögeszméje után. Akkor miért írtad ki a kérdést?

Tedd magad túl ezen, keress másikat és boldog lehetsz, de nem biztos, hogy azzal a nővel akivel majd összehoz a sors.

Ehhez kívánok sok sikert és minden jót!

Egy jóakaród.

2022. júl. 19. 15:23
 64/108 A kérdező kommentje:
Azt hiszem srácok hogy igazatok van. Hagyni kell ezt a not. Nekem csak Pénz kell vissza. Utána azt csinál amit akar. Nálam 13 évvel idősebb, O úgyis 10 év múlva 52 lesz az meg már öreg. Csak a pénzem kell vissza semmi más. Azt hogyan szerezhetnem vissza?
2022. júl. 19. 15:43
 65/108 anonim ***** válasza:
100%
Nincs jogod visszakérni a pénzt, hiszen Te fizettél, nem állt pisztolycsővel a fejedhez, hogy fizess, tehát ajándéknak tekinthető.
2022. júl. 19. 15:52
 66/108 Semuhi ***** válasza:
100%
Engedd el az a tanulopénz :D
2022. júl. 19. 16:06
 67/108 A kérdező kommentje:
De szeretném legalább MEGprobalni visszakerni.
2022. júl. 19. 16:20
 68/108 A kérdező kommentje:
Értem tehát nincs jogom visszakerni, de odakoltozni sem hogy a nyakán legyek hamar egyszer kirabolt ha úgy vesszük a megtévesztésevel. Amúgy jah nincs jogom visszakerni de odakoltozni igen. És ha nem adja vissza akkor meg is teszem.
2022. júl. 19. 16:38
 69/108 Semuhi ***** válasza:
100%
Engedd mar el 29 vagy nem egy ovodás nemhiszlek el már tanulopénz ... Válassz leszarod vagy börtön ...
2022. júl. 19. 16:39
 70/108 Semuhi ***** válasza:
100%
Odaköltözni mellé minek ? Ez gyökérség te leráznál valakit magadrolajd melléd költözne nem zavarna istenem ..???
2022. júl. 19. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!