Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbe szerintetek ki a hibás?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem februárban egy nővel. Én nagyon nehezen engedek magamhoz bárkit is ezért nincsenek barátaim és nem volt barátnőm. Ezzel a nővel annyira jól ment minden hogy az leírhatatlan. A közös élmények, setalasok, stb. O akarta ezeket. És ragaszkodó lettem. Szerelmes lettem belé.
Május legvégén megszakította a kapcsolatot de mindenféle elozmeny nélkül. Nem veszekedtunk nem írt semmit. Egyszerűen nem vette fel a telót, nem írt smst, nem reagált messengeres üzenetekre. Terveztük a nyarat egyutt még soha nem nyaraltam senkivel sem. Mégse magyarázta mit miért tette. Mai napig. Én ettől depressziós lettem vagy magam alatt vagyok másfél hónapja. És nem csak nincs nyaralás de egesznap ki se kelek szinte. Láttam ezt a nőt egy párszor amikor elakartam menni hozzá megbeszélni a dolgokat de nem mertem becsongetni hozzá vagy utcán odamenni hozzá. Nincsen neki senkije egyedül van. És nem értem hogy miért nem beszélünk. Amikor ő is szeretett engem. Mivel eltelt a nyárból másfél hónap. Ezért véget szeretnék ennél vetni. Szerintetek elmenjek hozzá egy nagy csokor virággal? Mert erre rámegy az egészségem ha nem tudom még soha az okát.
Jah csak ez a nő nem tűnt kihasznalosnak. Azért is voltunk jóban. Pszichológiat tanult meg természet gyogyasz, bár nem abban dolgozik és nem tűnt annak. Bár voltak utaló jelek. Hogy sokszor csak akkor hívott ha kellett neki valami vagy elakart volna menni kajálni. De hétfőn elmegyek nem azért hogy lehúzzon hanem hogy megtudjam az okát. Aztán jobban megnyugszok talán.
2022. júl. 16. 20:52
22/108 anonim válasza:
Ez teljesen egyertelmu hogy ki lettel hasznalva igen sajnos. De azert neked kapcsolni kellett volna hogy ha nem volt koztetek 5 honapon keresztul szex akkor o azt a reszet kivel oldotta meg erre nem gondoltal? Nem veletlen szoktam azt mondani hogy az a no amelyik az elso 5 randi utan nem szexel azt ki kell rugni. Es most lehet felhaborodva az osszes no, ez nem turelmetlenseg csak eppen nem a nagyanyaink korszakat eljuk ahol egy ferfi 2 honapot var egy csokra. Ketto, meg ha igazan megvan a kozos vonzalom, akkor nem fognak hetek honapok eltelni szex nelkul, foleg csok nelkul. Totalisan ki lettel hasznalva ez meg egy ringyo. Ennyi
2022. júl. 16. 20:54
23/108 anonim válasza:
Pont ezt írtam."Nem tűnt kihasználósnak." Nem ismered fel! Ha felismernéd, annak tűnt volna. Amiket írtál róla, abból egyértelműen látszik. (Mármint másoknak.)
2022. júl. 16. 20:55
24/108 anonim válasza:
Nekem iden volt egy hasonlo szitu, bar ott annyiba kulonbozott hogy ott en lefekudtem a csajjal, es en rugtam ki is a hasonlo viselkedese miatt. Ez a mezesmadzag elhuzas ez nala is megvolt, o is mondta hogy megyunk nyaralni majd, sok kozos progi, ilyen tervek olyan tervek. Aztan egyszer csak eltunt volt hogy tobb orara minden zokszo nelkul netrol, lemondogatta a talikat, egyszer taliztunk egyszer nem, aztan a vegen lebukott es kiderult hogy vetesforgoba kurjak meg rajtam kivul. Persze enis koltottem ra, de legalabb uriteni jo volt amit a vegen meg is irtam neki:D Nekem is jo tanulolecke volt ez. Neked is legyen kerdezo.
2022. júl. 16. 21:02
25/108 A kérdező kommentje:
Van benne valami. De már csak azért is elmennék hozzá hogy a szemebe mondjam. Megérdemelné.
2022. júl. 16. 21:02
26/108 A kérdező kommentje:
24es: Az se semmi. Csak tudnám hogy a nők miért csinálják ezt ok nélkül? Tisztelet a kivetelnek. Az én érzéseimmel ez a nő akkor játszott. Júniusban majdnem kórházba kerültem idegosszeomlas miatt amiért nem volt elérhető és stb. És türelmesen vártam és vártam hogy majd keresni fog végül semmi nem lett az egészből. Nem voltam nála, nem mentem el oda és eltelt a nyárból másfél hónap. Nekem meg puszit se adott nagyon annak ellenére hogy havi 300 ezret keresek és rakoltottem több mint fél millió forintot. És ez nem kis pénz. Nyilván ha ez igaz amit mondok akkor tudatánál volt hogy ki kell használni engem, és játszott velem. Ez viszont felerősíti bennem azt az érzést hogy a szemebe mondjam. Hogy mire volt ez jó. Meg egy szóban megalázni őt. Aztán egy életre elfelejteni az ilyen nőt. Ezért is mennek el hétfőn hozzá.
2022. júl. 16. 21:16
27/108 anonim válasza:
Nem veletlen mondjak azt a nagyapaink hogy ha a nok alatt nem lenne picsa akkor sertesolba lenne a helyuk es moslekon elhetnenek mig meg nem doglenek....
2022. júl. 16. 21:29
28/108 anonim válasza:
"májustol elvileg kapcsolatban voltunk már"
Ezt miből gondoltad? Még csak egy csók sem volt, hogy lehetett volna ez kapcsolat?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!