Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbe szerintetek ki a hibás?
Megismerkedtem februárban egy nővel. Én nagyon nehezen engedek magamhoz bárkit is ezért nincsenek barátaim és nem volt barátnőm. Ezzel a nővel annyira jól ment minden hogy az leírhatatlan. A közös élmények, setalasok, stb. O akarta ezeket. És ragaszkodó lettem. Szerelmes lettem belé.
Május legvégén megszakította a kapcsolatot de mindenféle elozmeny nélkül. Nem veszekedtunk nem írt semmit. Egyszerűen nem vette fel a telót, nem írt smst, nem reagált messengeres üzenetekre. Terveztük a nyarat egyutt még soha nem nyaraltam senkivel sem. Mégse magyarázta mit miért tette. Mai napig. Én ettől depressziós lettem vagy magam alatt vagyok másfél hónapja. És nem csak nincs nyaralás de egesznap ki se kelek szinte. Láttam ezt a nőt egy párszor amikor elakartam menni hozzá megbeszélni a dolgokat de nem mertem becsongetni hozzá vagy utcán odamenni hozzá. Nincsen neki senkije egyedül van. És nem értem hogy miért nem beszélünk. Amikor ő is szeretett engem. Mivel eltelt a nyárból másfél hónap. Ezért véget szeretnék ennél vetni. Szerintetek elmenjek hozzá egy nagy csokor virággal? Mert erre rámegy az egészségem ha nem tudom még soha az okát.
Na, ekkor cselekednél csak bamba férfi módjára!
A szüleidre, rokonaidra, barátaidra nem gondolsz?
Értsd meg, hogy nemcsak egy nő van a világon, aki kedvel/-het/, megkedvelhet Téged. Gondolkozz józan ésszel!
Nekem nincsenek barátaim, szüleim sem vagyok jo viszonbyan. Rokonaim már gyerekkormban meghaltak. Ehhez a nőhöz én azért ragaszkodtam és ragaszkodok, mert mindig felhivott korábban mindig érdeklödött felőlem, mindig jó volt vele beszélni munka után hogy miylen volt a munkám. Mióta egyáltalán nem beszélünk, alig megyek be dolgozni, alig birok felkeleni, sőt egyáltalán nem dolgozok, emberim csinálják a munka nagyrészét. Elhagytam magam, nem mentem a szülőkkel sem nyaralni,
Én soha nem voltam senkivel sem rosszindulatu, erre a nőre soha nem úgy néztem fel hogy mint egy olyan nőre akivel szexkapcsolat lehet. Sose beszélgettem erről vele. Én őt a testvérem és "pótanya" közé tettem. Vagyx inkább úgy mondom hogy ő volt a lelkitársam. De ezt hiába irom le, azt mondjátok felejtsem el. Tudjátok hány nővel beszélgettem éltemeben? nagyon sokkal mégse kötödtem senkihez sem ennyire mint hozzá. Mindig van olyan és ezen a vana hangsuly hogy valaki megtalálják a másik felét vagy lelkét vagy igy tudnám megfogalmazni. Én lehet hogy pont megtaláltam. Csak ő megilyedt attól hogy tulságosan ragaszkodó voltam talán vagy nem tudom. Mert még mindig nem tudtm meg az okát. De nem tudom elenegedni, viszont igen a zaklatás meg nem normális dolog. De én rosszindulu vagyok, nem akarok neki rosszat, csak akartam vele beszélni meg találkozni egy 10 percet. Igy meg nincs értelme élni, én nem vagyok zaklató és fogalmam sincs miért csinálom ezt, de hiába irok vagy kérek segitséget bárkitől is, senki nem ért meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!