Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibás az a nő aki házas férfivel barátkozik?
Milyen értelemben barátkozik? Az itt a kérdés!
Ha tudja hol a határ, akkor nem gond.
De ha érzelmeket és szexualitást kever bele a "barátságba", akkor nagyon is hibás!
Most komolyan, ez nem egyértelmű valakinek?
Te örülnél, ha a barátodra ráakaszkodna valaki "barátság" címszóval???
Ne értsd félre férfi és nő lehetnek barátok, ha egyiküknél sincs esély a vonzódásra!
Szerintem se mindegy, hogy barátkozás alatt mit értesz. Nekem több férfi barátom is van, korunkból adódik, hogy házasok vagyunk. Oda-vissza ismerjük egymás családját, a férjemmel is bármikor beülnek kettesben egy sörre, a felesége vágja a hajam, a másik lánya meg az én lányommal bandázik. Nyáron együtt megy a két család strandra vagy kirándulni, néha meg átjárunk egymáshoz.
Ez így teljesen rendben van.
Ha a nő nem barátkozik, hanem azért sündörög a pasi körül, mert fel akarja szedni, és tudja, hogy nős, akkor igen, nagyon is hibás. Ez olyan, mint hogy alapvetően óvatosan vezessen a sofőr, zebra előtt lassít, és vigyáz a gyalogosra, mert ha elüti, őt veszik elő. De ez nem jelenti azt, hogy akkor is a sofőr a hibás, ha te fekete ruhában, sötét este, kifekszel a zebrára. Ugye érted.
Szerintem barátkozni szabad, de csak addig a pontig nem hibás, ameddig nem érzi úgy, hogy bizalmas viszonyba kerültek, gyorsabban, mint ahogy más emberekkel szokott.
Ha mondjuk 5-10-20 éve barátkoznak és akkor kezdik el megbeszélni, hogy kinek milyen a házassága, az szerintem belefér. Ha 2 hónap múlva itt tartanak, akkor nyilván ezt a csajnak is éreznie kell, hogy általában nem "barátkozik ilyen gyorsan" és illene visszalépnie kettőt és távolságot tartania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!