Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat tolem valamit, vagy csak baratkozik?
Figyelt kérdés
Tudja, hogy van parom, joba is vannak, ok regebb ota ismerik egymast. Kedveli a gyerekunket is.
Ma megkertem, ha van ideje akkor elvisz-e ajandekot venni. Elvitt. Majd kesobb o kerdezte meg, hogy hazahozzon-e. En igent mondtam. A csaladjaval is jo kapcsolatot apolunk. Bar az apja eleg sandan nezett ram, mikor naluk voltunk a gyerekkel.
Mivel a gyerek miatt elegge lemorzsolodtak az emberi kapcsolataim, meg sose voltak olyan hu de nagy barataim, ilyen lenne ha valaki baratkozik a masikkal? Vagy akarhat tolem valamit?
Remelem az elobbi, nem akarok ebbe semmit belelatni. Meg felesleges feltekenyseget se szeretnek parom oldalarol (tud errol, nem mondott ra semmit).
2021. aug. 1. 22:56
1/8 A kérdező kommentje:
Parom dolgozott, azert nem vele mentem* ez lemaradt
2021. aug. 1. 22:57
2/8 A kérdező kommentje:
Meg mikor naluk vagyunk a szeme sarkabol szokott nezni ha massal beszel. Velem folyton tartja a szemkontaktust. Meg ugy veszem eszre, mintha neha produkalna magat, ha parom nincs ott.
2021. aug. 1. 22:59
3/8 anonim válasza:
A leírás alapján te fullra odavagy ezért a paliért. Érdemes ebbe belemenned? Inkább a pároddal kéne valahogy rendezned a dolgokat, mert eléggé el lehet laposodva a kapcsolatotok, ha ennyire durván ráállsz egy másik férfira aki vagy udvarol neked, vagy nem.
4/8 anonim válasza:
Mielőtt azt írod, hogy "á, dehogy vagyok oda érte": Nem keresnéd a társaságát / lopnál vele közös időt, ha nem érdekelne. Azért azt az ajándékvásárlást vélhetően a pároddal is meg tudtad volna oldani.
5/8 A kérdező kommentje:
Hat nem vagyok oda erte. Csak nem tudom hova tenni, hogy relaitve kedves, meg segitokesz. A parommal meg koszonom, de nem lapos a kapcsolatunk.🙃
2021. aug. 1. 23:11
6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudtam volna megoldani vele, mert dolgozott. Es jovoheten is megy vegig. Es nekem ma kellett elmennem erte. Meg regebben ez a ferfi ajanlotta fel, hogyha valahova el kene mennem es raer akkor segit szivesen.
2021. aug. 1. 23:13
7/8 anonim válasza:
Az, hogy megkérdezte, hogy hazavigyen-e valószínűleg egyszerű udvariasság volt, nem kell ebbe belelátni többet.
8/8 anonim válasza:
Ahogy érzed. Nekem ez jött át a kérdésből. 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!