Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért ennyivel idősebbekkel barátkozik?
Páromnak idősebb barátai, haverjai vannak, ő 30 éves, de 50 év körüli nőkkel szokott jó haverságba, barátságba lenni. Kérdeztem már tőle, de tulajdonképpen nem tudta megválaszolni, ő sem tudja.
Én fiatal vagyok 27 éves, és sosem értem, hogy haverokba hogyhogy idősebbeket választ.
Azért, mert velük tud azonosulni. Komolyabban el lehet beszélgetni egy idősebb emberrel(nem minddel).
Érettebb a koránál.
Velem is így volt mindig is. A saját korosztályommal nem tudtam és a mai napig nem tudok mit kezdeni, de a 10 évvel idősebbekkel már igen a másik nemből. Jól lehet velük sokmindenről beszélgetni, hülyülni.
36N
Köszönöm második.
Azért azt párszor megemlítettem neki, hogy azért figyeljen oda, mert ők férjes asszonyok, és lehet ő jó szándékból elviszi valahova valamelyiket ha úgy van, de a férjük félreértheteti ezt a közvetlenséget.
Nekem még fordítva alakult, nálam 15-25 évvel fiatalabbak a barátok, haverok
Senki nem ért félre semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!