Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért ennyivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért ennyivel idősebbekkel barátkozik?

Figyelt kérdés

Páromnak idősebb barátai, haverjai vannak, ő 30 éves, de 50 év körüli nőkkel szokott jó haverságba, barátságba lenni. Kérdeztem már tőle, de tulajdonképpen nem tudta megválaszolni, ő sem tudja.

Én fiatal vagyok 27 éves, és sosem értem, hogy haverokba hogyhogy idősebbeket választ.

2019. nov. 22. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy kikkel barátkozik, amíg nem viszik rosszba bele? Van akinek barátai sincsenek, mert úgy alakult az élete.
2019. nov. 22. 12:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Azért, mert velük tud azonosulni. Komolyabban el lehet beszélgetni egy idősebb emberrel(nem minddel).

Érettebb a koránál.

Velem is így volt mindig is. A saját korosztályommal nem tudtam és a mai napig nem tudok mit kezdeni, de a 10 évvel idősebbekkel már igen a másik nemből. Jól lehet velük sokmindenről beszélgetni, hülyülni.

36N

2019. nov. 22. 13:11
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm második.

Azért azt párszor megemlítettem neki, hogy azért figyeljen oda, mert ők férjes asszonyok, és lehet ő jó szándékból elviszi valahova valamelyiket ha úgy van, de a férjük félreértheteti ezt a közvetlenséget.

2019. nov. 22. 13:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem még fordítva alakult, nálam 15-25 évvel fiatalabbak a barátok, haverok

Senki nem ért félre semmit.

2019. nov. 22. 23:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Én tök jónak tartom hogy így megtalálja a hangot velük, őszintén én is fiatalabb nőkkel haverkodna, féltékeny is lennék. Csak vigyázni is kell, mert a nő férje már félreértheti a helyzetet
2019. nov. 22. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!