Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lány idősebbekkel?
Azt hogy de jó is lenne mivel nekem is a fiatal csajok jönnek be !
45f
Mielőtt még többprivát üzenetet kalok:
Nem én vagyok a lany,sem az egyik férfi:)
Az egyetemen egy csoporttársamról van szó,akivel elég jóban vagyunk, és mesélt 1-2 dolgot,amin picit ledöbbentem.
Egyetemista, azaz FELNŐTT, fiatal NŐ.
Azt csinál amit akar.
Miért, ha pár egyetemista sráccal menne fesztiválra, az nem lenne baj neked, mi?
A 40-es korosztály már férfi, a huszonévesek meg gyerekek.
Ezen felesleges is vitatkozni. Miért az jobb, amikor egy 45 éves nő 20 éves kisfiúkkal tömeti magát?
Aki meg azzal jön hogy egy 40-es férfi már öreg, meg nem áll fel neki, azt ki kell hogy ábrándítsam. 43 vagyok, tökéletesen működök. Van egy csodaszép, szexi feleségem, akit a 20-on éves korosztály is megnéz. Van egy szép kislányunk, jópár ingatlanunk, autók, egzisztencia, több diploma, vezető beosztás. Magas vagyok, jóképű. Tényleg, milyen rossz nekem! Csak megjegyzésképpen mondom, pontosan a huszonéves lányok/nők preferálnának a legjobban, ha olyan lennék, kihasználhatnám a lehetőséget. Mindezt a nagyképűség legkisebb szikrája nélkül mondom.
Amúgy meg ha már kiröhögöd a 40-es korosztályt, gondolod hogy a huszonéves korosztályt nem lehetne? Hidd el, mindkét oldalon vannak alantas emberek.
Még annyit, hogy majd te is leszel 40-es (ha megéled), kíváncsi lennék rá, hogy mire viszed majd. Mert az élet hussss, így elrepül. Csak szólok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!