Az normális, ha egy 13 éves kislány jobban kijön az idősebbekkel, mint a kortársaival?
Okos lány amúgy, nem csinál semmi hülyeséget, csak tudni kell róla, hogy az osztálytársai rengeteget piszkálják őt és ezért fél ismerkedni. Viszont az én barátaimmal nagyon jóban van, mert kedvesek hozzá, stb.
Ez így szerintetek rendben van, vagy nem kéne hagynom, hogy állandóan velünk lógjon?
25/F
Normálisnak nem normális, de előfordul, és elmagyaráztad az okát is.
Majd talán az új iskola segít, ha középiskolás lesz. Esetleg arra érdemes lehet figyelni, hogy ne legyen a haverságokból szerelem.
Köszönöm a válaszokat!
Nos hát igen, attól nagyon félek, hogy esetleg pár év múlva megtetszik az egyik barátomnak.
Én az egész gimit a tanáriban töltöttem, mert sosem izgatott az, ami az osztályomat (bulik, pia, szex fűvel-fával). Most is ugyanezt látom egyébként, én férjhez mentem, lediplomáztam, dolgoztam, most babát várok. Ők 7 évvel az érettségink után is csak a részeges képeiket osztogatják meg a Fb-on.
Nyilván kell, hogy a saját korosztályával is kijöjjön az ember, a főiskolán már nekem sem volt ezzel problémám, de van olyan, hogy sikerül összerakni egy 30 fős osztályt 29 tök egyforma és egy teljesen máshogy gondolkozó emberből.
Szerintem a szerelem sem lenne probléma, pár év múlva. Most még persze nagyon kicsi a húgod a korosztályodhoz, de 12 év korkülönbség nem vészes, ha már 20 körül van a lány is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!