Én vagyok maradi, vagy valóban nem normális ha egy 13 éves kislány nemi életet él?
Szerencsére maradi vagy. :)
Én is.
Soha nem volt szerintem normális, ha 13 évesen már a szexen jár a gyerek agya, és ezt a szülő tök normálisnak tartja (ez nekem még inkább szemet szúr).
Engem nem neveltek vallásosan, de ennek ellenére sem gondoltam a 13 éves fejemmel, hogy szexet akarok.
Biztos valakinek normális a korai szex, elfogadom, nem az én gyerekem. Reméljük a védekezést is természetesnek tartja az anyuka, és nem csak a szexet.
tényleg megdöbbentő az anyuka reakciója!
én is kiakadok amikor ilyen fiatalon már szexuális életet élnek. az egyik unokahúgom bevallotta egyszer (szintén 13évesen már túl volt rajta) hogy valójában egyáltalán nem volt jó neki,és csak a barátja miatt ment bele a dologba,és bánja már hogy nem várt vele pár évet.
anyuka figyelmébe ajánlottam egy műsort az a cime,h fiatal vagyok de szexelek. megdöbbentő volt látni hasonló korú lányokat-anglia- h h nyilatkoztak a szexről. a legenyhébb az volt h a szerelem nem létezik,a szex időtöltés. ezt egy 15 éves mondta. a legdurvább pedig ez: le...tam,mert jó buli volt.
nem azt mondom h az ő lánya is igy beszélne,de egyszerűen egy lánynak és egy klapcsolatnak meg kell erre érnie. főleg az elsőnél. az ember annyi hülyeséget csinálhat felnőtt fejjel is,de akkor legalább feldolgozza. de 13 évesen... az egész szexuális életére rányomhatja bélyeget..
valóban a nevelelés a gond sztem,mert ha egy lányt tartásra nevelnek,akkor egy fiú sűrgetheti naphosszat nem fogja odaadni magát. remélem én jobban fogom csinálni ha a lányom kamaszodni kezd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!