Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Én vagyok maradi, vagy valóban...

Én vagyok maradi, vagy valóban nem normális ha egy 13 éves kislány nemi életet él?

Figyelt kérdés
beszélgettem sógornőmmela minap,és szóba került a kislánya. én félve kérdeztem,h nem tart attól h a barátja-aki 15 éves-esetleg siettetni fogja a szexet? erre közölte,h már rég túl vannak rajta,de ez manapság normális,egy lány se megy úgy küzépiskolába h szűz lenne. nekem leesett az állam.. ő szerinte a fiú kedves és már fél éve járnak,semmi rossz nincs ebben.. nekem is van lányom,én nem örülnék ha ezen járna az esze majd 13 évesen.. mondjuk mi vallásosan neveljük őket,más az értékrend. ti mit gondoltok,ez nem elszomoritó?
2012. ápr. 10. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
36%
Nem csak, hogy nem jó dolog amit művelnek, az anya támogatja is (mármint ha anyának lehet hívni)!!! És még bűncselekmény is!!!
2012. ápr. 12. 18:02
 52/71 anonim ***** válasza:
83%

Ez még jogilag is büntetendő,arról meg nem is mondok semmit,hogy testileg-pszichésen mennyire érett egy 13 éves kislány.Szerintem fel sem tudja fogni mi van,ha teherbe esik,vagy összeszed valamit,főleg,hogy így neveli az anyja.

Pedig én elég szabadon nevelem a gyerekeim de ez nagyon korai. Az alsó korhatár szeirntem 16-17 év.

2012. ápr. 12. 21:20
 53/71 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem a szűzességed az egyik legdrágább kincsed és csak a férjednek házasság után leheet odaadni és ezt 14 évesen mondom.
2012. ápr. 13. 16:29
 54/71 anonim ***** válasza:
100%

Bennem is az merült fel, hogy aki 13 évesen kezdi, szintén egy tapasztalatlan gyerekkel, aki azt sem tudja mi az örömet szerezni, lesz-e valaha normális nemi élete? Azért anyukának ezen is el kéne gondolkodni. Mert a legtöbb ilyen kislány azért csinálja, mert nem akarja elveszíteni a fiút, a kedvében akar járni, de ő maga nem sok örömet talál benne. A nőnek nem jön olyan könnyen az orgazmus, mint a fiúknak, azt is meg kell tanulni. És nem mellesleg a szerelem is segít ebben.

És ha normálisan nevelte volna a lányát, akkor nem anyucinak kéne eltiltani a szextől, hanem neki magának sem jutna eszébe ennyi idősen.

2012. ápr. 13. 18:24
 55/71 anonim ***** válasza:
100%

Én is 13 vagyok (mondjuk már csak két hétig), de eszembe nem jutna "pasimmá" avanzsálni egyetlen srácot sem, nemhogy összefeküdni valamelyikőjükkel. A legintimebb ilyesforma dolog, ami történt velem, az egy ölelés volt. Ennyit arról, hogy senki sem ballag szűzen.

Teljesen érthető, hogy egyesek nem nézik jó szemmel a nemi élet korai kezdetét (kiváltképp ha vallásos illető forog szóban), hiszen a tojáshéjunkban csücsülünk még ilyen korban, egyikünk sincs felkészülve lelkiekben, de sok esetben testileg sem az ilyesmire, ráadásul 20-40 évvel ezelőtt nem ez volt a megszokott, mást diktáltak a normák, így más rögzült bele az emberek tudatába. Ilyenkor vagyok hálás a szüleimnek a rövid pórázon fogásomért.

2012. ápr. 13. 20:48
 56/71 anonim ***** válasza:
(Egyébként nem olvastam el a válaszokat, könnyen elképzelhető, hogy ismételtem korábbi hozzászólókat.)
2012. ápr. 13. 20:50
 57/71 anonim ***** válasza:
100%

: D

Baszod behaltam azon a mondaton, hogy egy lány sem megy úgy középiskolába, hogy szűz lenne.

Bocsánat én 14 éves nyolcadikos SZŰZ lány vagyok, és büszke is rá:))

A lánya majd nem fog érni semmit...:) Végig megy rajt fél város,és nem fogják NŐ számba nézni.

Csak egy kisr*binek akit lehet d*gni.

Na most aztán nagyon maradi lettem:) :D

2012. ápr. 13. 22:53
 58/71 anonim ***** válasza:
100%

A válaszíró 69%-ban hasznos válaszokat ad.

Még én lennék: Nem olvastam el a válaszokat én sem, lehet írták már ugyanezt

2012. ápr. 13. 22:54
 59/71 anonim ***** válasza:
77%
és akkor az probléma hogy egyetemre szüzen mentem és még az vagyok...most nem fog senki hozzám nyúlni mert nem 13-14 évesen vesztettem el hanem még 20 évesen szűz vagyok? és még egy jó darabig az is leszek mert a férjemnek tartogatom? most lefogtok írni úristen!!!! azt a gyereket én nagyon megverném 13évesen én még barbiztam a húgommal. 17 évesen meg volt az első barátom, de vele csak csókig jutottam. Hozzáteszem azóta sem volt senkim és nem azért mert csúnya lennék na jó azt se mondom hogy szép vagyok de mint egy átlagos lány a lényeg h nem akarok még srácot elvagyok egyedül majd jő a nagy ő ha kell, de annak a kislánynak nem lesz nagy ő mert addig szét fogják b*szni a seggét
2012. ápr. 13. 23:29
 60/71 anonim ***** válasza:
21%

ez a szülök dolga

semmi közöd hozzá

a net meg nem egy nagy falu, hogy itt megszóld őket

és nem elszomorító csak másképp élnek mint te

Jézus mintha azt mondta volna, hogy szeresd felbarátodat akár tenmagadat, és ne ítélkezz, hogy ne ítéltess

2012. ápr. 15. 15:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!