Én vagyok maradi, vagy valóban nem normális ha egy 13 éves kislány nemi életet él?
Nevelés kérdése,szerintem.Én 18 éves koromig nem is néztem fiúkra,mert nem voltam rá érett.Semmiféle divatot nem voltam hajlandó követni.Még egyetemre is szüzen mentem,nem hogy gimibe.
20/L
Elszomorító, főleg az anyuka reakciója... Fél éve járnak? 13 évesen? Ez durva...
*csendben hálát adok azért, hogy normális neveltetést kaptam*
én is egy 36éves maradi vagyok :)
hu- én 14évesen még barbie babát kaptam szülinapomra és babáztam... de nem maradtam le semmiről!! (talán csak hosszabb volt a gyerekkorom. :))
Változik a világ.
De ez akkor sem normális.
Remélem, hogy nem sok ilyen 13éves kislány van. Ráérnének a sexszel még bőven.
Azért megnyugtató, hogy sok kamasz ír, akik nem így gondolkodnak, és nem a sexen jár az eszük. Hajrá lányok!! Nagyon szimpik vagytok!!
Nekem három kisfiam van- remélem egyszer majd ilyen menyeim lesznek!!! :))
én vagyo az egyetlen aki azt is értelmetlennek találja,hogy egy fiu lefekszik egy olyan lánnyal aki még nincs is rendesen kifejlodve?mert biztos,hogy egy 13 éves kislánynak nincs olyan teste,mint egy érett nonek,aki akár 18-19 éves is lehet.am én mindig utáltam az ilyeneket,az ilyenek miatt vannak akik az osszes tinilányt le r*bancozzák,pedig szerencsére azért kivétel is akad boven.én még gyerek vagyok,de már most attól félek,hogy ha lányom lessz akkor már 9 évesen is sexelni fog.egy ilyen világban kell a szigorúság és én orulok annak,hogy engem a szuleim nem ilyennek neveltek,mert ha én ilyen lennék az biztos,hogy otthon kikapnék.
14/L
Basszus engem ez annyira kikészít, hogy ez a normális, és teszem azt, ha majd valamikor összebarátkozok egy fiúval, vagy valami, egyből azt akarja majd, hogy feküdjünk le, én meg, ha elutasítom, mert nem érzem rá késznek magam, otthagy és így folyton egyedül maradok :(
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!