Azt mondták a kislányomra, hogy "jajj, de kis dagi", pedig a közelében sincs. Épp az, hogy normális testalkatú kislány, ne eszi túl magát sosem. Hogyan léptek túl az ilyeneken?
ugyan, ha te is írod, hogy az a tipikus lehúzó emberke, akkor ennyit se kell vele foglalkozni.
Sosem értettem az ilyet, h miért kell egy gyereket ilyennek vagy olyannak mondani? Elhiszem, hogy zavar, de hidd el, ne adj senkinek a véleményére! :)
Ha a picilány egészséges és életvidám (gondolom így van) semmi probléma nincs! :)
31 hkm
Kedves Első! Köszönöm szépen :) Igen egészséges, életvidám baba :)
Kedves Második! 10 nap múlva lesz 5 hónapos, 66 cm és 6700 gramm.
Köszönöm a válaszaitokat :)
Nem kell ilyenekkel törődni:)
Én is szoktam mondani a kislányomnak,hogy "döncike"pedig egyáltalán nem az:) 8 hós 72 cm és 8 kg..
A te babád ráadásul pont abban a korban van amikor kell az a kis hurkácska mindenhová....egyébként a paramétereiből itélve tökéletes alkatú bébi lehet:)
De ezt te is tudod...sz@rd már le az ilyen megjegyzéseket!!!!Bocsi a kifejezésért:)
Nekem a sajátommal ugyan ilyen nem történt, de évekkel ezelőtt főállású bébiszitterként az anya barátnője belém kötött. A sztori az volt, h az a barátnő szült 5-öt, nevelt nullát, mert minden gyerekének külön 24 órás dajkája volt. Persze, "mindent" tudott.
A kislány, akire vigyáztam soványka volt, de a maga módján. Evett rendesen, mozgott. Ő inkább hosszra nőtt hirtelen. Erre az 5 gyerekes mondja nekem, h "hű milyen sovány a gyerek". Ez azt jelenti, h "tuti nem eteted". Pedig a kislánynak az égvilágon semmi baja nem volt, csak mióta nem látta, azóta megtanult mászni és a tudását használta is.
Aki akar, az mindenbe beleköt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!