Azt mondták a kislányomra, hogy "jajj, de kis dagi", pedig a közelében sincs. Épp az, hogy normális testalkatú kislány, ne eszi túl magát sosem. Hogyan léptek túl az ilyeneken?
Én lassan 1 éve a szomszéd néni "beszólásán" nevetek. Őszinte volt, közben kedveskedni akart, azt mondta a lányomra, hogy milyen helyes kis kalácsképű kislány:))) Hirtelen azt sem tudtam mint mondjak a döbbenettől,csak mosolyogtam. Aztán megnéztem jobban a lányomat és valóban kívülállóként nézve egy kicsit kerekebb az arca mint az ő ugyanennyi idős unokájának. Az apjára hasonlít:)
Szerintem nem kell mellre szívni az ilyeneket, mindenki másképp lát mindent, hisz ezért olyan sokszínű az emberiség. Ne törődj vele, eltelik egy-két év, megnyúlik a lányod, akkor meg majd azt fogja mondani, hogy milyen gebe.
Gratula a babához! :)
Szerintem se foglalkozz azzal aki beszól, vagy egyszer jól szólj te is oda neki, hogy köpni nyelni ne tudjon, hogy többet ne is legyen kedve piszkálódni. Én a másodikat csinálom, mert nekem az öregasszonyok szólnak be én meg vissza, hogy ők sem nádszálvékonyak. Ha így se vették a lapt, akkor inkább vagyok kövér mint aszott-csoffadt. Erre már nem tudnak reagálni. Viszont azóta tudnak köszönni! He. Ez egy kicsit gonosz volt, de van a ki a szép szóből nem ért. Hát, megérdemlik.
Te meg legyél rá büszke, és mond azt, hogy nem szenved semmiben sem hiányt, az ismerősnek meg mond, hogy szálljon magába és gondolkozzon!
Vigyázz magadra és a pici manóra. Puszi nektek. :)
Nem tudom ez miért annyira sértő,hogy jaj de kis dagi.
Te komolyan felidegesited ilyeneken magad? Ebben még rosszindulat sem volt,a kisbabák hurkásak,dagik,ez nem azt jelenti,hogy ledisznózták a gyereked.Bizonyára kicsit unatkozol,hogy ilyen hülyeségeken kattogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!