Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbe szerintetek ki a hibás?
Megismerkedtem februárban egy nővel. Én nagyon nehezen engedek magamhoz bárkit is ezért nincsenek barátaim és nem volt barátnőm. Ezzel a nővel annyira jól ment minden hogy az leírhatatlan. A közös élmények, setalasok, stb. O akarta ezeket. És ragaszkodó lettem. Szerelmes lettem belé.
Május legvégén megszakította a kapcsolatot de mindenféle elozmeny nélkül. Nem veszekedtunk nem írt semmit. Egyszerűen nem vette fel a telót, nem írt smst, nem reagált messengeres üzenetekre. Terveztük a nyarat egyutt még soha nem nyaraltam senkivel sem. Mégse magyarázta mit miért tette. Mai napig. Én ettől depressziós lettem vagy magam alatt vagyok másfél hónapja. És nem csak nincs nyaralás de egesznap ki se kelek szinte. Láttam ezt a nőt egy párszor amikor elakartam menni hozzá megbeszélni a dolgokat de nem mertem becsongetni hozzá vagy utcán odamenni hozzá. Nincsen neki senkije egyedül van. És nem értem hogy miért nem beszélünk. Amikor ő is szeretett engem. Mivel eltelt a nyárból másfél hónap. Ezért véget szeretnék ennél vetni. Szerintetek elmenjek hozzá egy nagy csokor virággal? Mert erre rámegy az egészségem ha nem tudom még soha az okát.
Elhiszem, hogy valamikor gondos volt, érdeklődő, de ez már mind a múlté.
Petőfi Sándor: "Ha férfi vagy, légy férfi...!" Ezt üzenem tiszta jóindulatból és az öngyilkosságot vesd ki a fejedből.
91-es: Milyen multé? Hogy lehet aa multé hogyha alig voltunk együtt. Legalább ha 1 évig tartottuk volna a kapcsolatot és utána azt mondja hogy ez is ez a baja a velem és nem szeretné velem tartani a kapcsolatot még azt is könyebb feldolgozni, mint ez hogy terveztünk mindent és minden ok nélkül nem beszél velem. Az volt a legutolsó találkozásunk hogy elmentem érte amit rendelt és elvittem hozzá két nagy szattyorral a nagy melegben aztán kérte hogy vegyek neki csokit meg koát és utána még a kaját is én álltam
És et mondta: Számithatok majd rád a közeljövőben mert nagyon aranyos vagy velem. Erre meg azt mondtam hogy igen és jólesik nekem is. Majd elmentünk sétálni, utána beszélgettünk majd mondta hogy dolgozni megy pár órára aztán másnap már csak facen beszélgettünk szerdától vasárnapig. Majd azt következő hétfőn, már nem vette a telefontm, Azt hittem történt vele valami és egész héten hivogattam akkor. ÉS aztán ez átment már már zaklatásba később. MInd igy kezdődőtt.
Személyesen az volt az utolsó hogy aranyos vagyok amiért elvittem azokat a dolgokat amit rendelt valahonnan. Ezt mondta, utána keddni napon volt ez május végén, utána azt mondta a lakásán hogy adna nekem szivesen ruhákat nekem meg ez meg az. Ő ezekkel foglalkozik igy hobbiból. Majd utána elmenünk sétálni bementünk a boltba, ő kért hogy vegyek neki ilyen csokit meg vettunk kolát, majd beültünk kajálni. Ő akkor mondta nekem hogy mivel meghalt az apja akivel 10 évig nem találkozott mrá és a barátja rákos hogy nincs igy senkije és hogy számithat e rám.
Én meg mondtam neki hogy igen.
Majd elsétálunk két megállót közben beszélgettünk az élet dolgairól meg stb.
MAjd még mielőtt elment volan dolgozni leültünk egy padra mondta roppantsam ki a hátát, majd bezsélgettünk hogy mit fogunk csinálni a héten, tehát mentünk volna koncetre és stb.
És megöleltük egymást majd ment dolgozni.
ÉS másnap szerdán már alig volt elérhető facen, meg mondta hogy mutik a abrátját meg korházba megy és stb és stb. És akkor egész héten szerdátóla hétvégt is beleszémitva nem taliztunk. Legutolsó beszélgetésünk az lett hogy én most nem érek rá. Ezt egy vasárnapi napon irta.
Majd azt azt következ héten egyáltalán nem vett már a telot hiáab kerestem és akkor azt hittem történt vele valamit, és akkor kerültem én is diegösszemolásba majdnem, mert mondta hogy talizunk azon a héten, de erre nem ekrült sor, elment hogy felkeressem de hiába.
Teltek az idők junius igy telt már el hogy nmem beszéltünk majd messengeren már eltunt minden ok nélkül le vagyok tiltva,
És junius közepe ota ez van hogy felakarom venni vele a kapcsoaltot, és mindig odamentem meg ez meg az és ez már majdnem átment zaklatásba.
Igy van ezu aegész-
éS akkor junius végétől teljesne összeomoltam, és azóta nem is járok be dolgozni.
Szóval, Téged nem lehet kifordítani a magad téves elképzeléseidből, nézeteidből? Ennyi ember tanácsára miért nem hallgatsz?
Értsd meg végre, hogy ez a nő nem ment el az utolsó találkozásra, nem is hívott fel, hogy miért?
EZ NEKED NEM MOND SEMMIT? Másoknak igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!