Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbe szerintetek ki a hibás?
Megismerkedtem februárban egy nővel. Én nagyon nehezen engedek magamhoz bárkit is ezért nincsenek barátaim és nem volt barátnőm. Ezzel a nővel annyira jól ment minden hogy az leírhatatlan. A közös élmények, setalasok, stb. O akarta ezeket. És ragaszkodó lettem. Szerelmes lettem belé.
Május legvégén megszakította a kapcsolatot de mindenféle elozmeny nélkül. Nem veszekedtunk nem írt semmit. Egyszerűen nem vette fel a telót, nem írt smst, nem reagált messengeres üzenetekre. Terveztük a nyarat egyutt még soha nem nyaraltam senkivel sem. Mégse magyarázta mit miért tette. Mai napig. Én ettől depressziós lettem vagy magam alatt vagyok másfél hónapja. És nem csak nincs nyaralás de egesznap ki se kelek szinte. Láttam ezt a nőt egy párszor amikor elakartam menni hozzá megbeszélni a dolgokat de nem mertem becsongetni hozzá vagy utcán odamenni hozzá. Nincsen neki senkije egyedül van. És nem értem hogy miért nem beszélünk. Amikor ő is szeretett engem. Mivel eltelt a nyárból másfél hónap. Ezért véget szeretnék ennél vetni. Szerintetek elmenjek hozzá egy nagy csokor virággal? Mert erre rámegy az egészségem ha nem tudom még soha az okát.
Soha életemben nem ittam alkoholt mértéktelenül és csak úgy. Csak unnepkor iszok 1-2 kortyot. És nem nem tudom magam túltenni amíg egy 5_10 percet nem beszélek vele
Most ez kinek jó? És ha fel is jelent akár a bíróságon vagy én őt ott is kell egymás szemébe beszélni. Nem hiszem el hogy nem képes megmagyarázni miért csinálta ezt. Ha megmondja és azt mondja nem kíváncsi rám már rég feldolgoztam volna. De tudja jól hogy spektrum zavarom van, és ha nincs magyarázat abba én beleorulok.
Saját magad érdekében lezárnàm és elfelejtenèm, kezd a rögeszmèddè vàlni ez az egész.
Meg egyébként milyen választ vàrsz tőle? - hiszen látod , hogy megvan , éli a világàt.
És hogy érted, hogy már majdnem ráment erre az egészséged?
Igaza van, tényleg kezd már ez rögeszme lenni. Átvert egy nő, nem te vagy az első és nem is az utolsó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!