Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebbe szerintetek ki a hibás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebbe szerintetek ki a hibás?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem februárban egy nővel. Én nagyon nehezen engedek magamhoz bárkit is ezért nincsenek barátaim és nem volt barátnőm. Ezzel a nővel annyira jól ment minden hogy az leírhatatlan. A közös élmények, setalasok, stb. O akarta ezeket. És ragaszkodó lettem. Szerelmes lettem belé.

Május legvégén megszakította a kapcsolatot de mindenféle elozmeny nélkül. Nem veszekedtunk nem írt semmit. Egyszerűen nem vette fel a telót, nem írt smst, nem reagált messengeres üzenetekre. Terveztük a nyarat egyutt még soha nem nyaraltam senkivel sem. Mégse magyarázta mit miért tette. Mai napig. Én ettől depressziós lettem vagy magam alatt vagyok másfél hónapja. És nem csak nincs nyaralás de egesznap ki se kelek szinte. Láttam ezt a nőt egy párszor amikor elakartam menni hozzá megbeszélni a dolgokat de nem mertem becsongetni hozzá vagy utcán odamenni hozzá. Nincsen neki senkije egyedül van. És nem értem hogy miért nem beszélünk. Amikor ő is szeretett engem. Mivel eltelt a nyárból másfél hónap. Ezért véget szeretnék ennél vetni. Szerintetek elmenjek hozzá egy nagy csokor virággal? Mert erre rámegy az egészségem ha nem tudom még soha az okát.

2022. júl. 16. 11:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/108 A kérdező kommentje:
Rendben. Hétfőn elmegyek hozzá. Legalább az is kiderül hogy van e valakije vagy nincs. De hátha megtudom az okot vagy ha nem igen konyebb lesz a felejtés és a túllépés. Köszönöm a választ.
2022. júl. 16. 17:40
 12/108 anonim ***** válasza:
100%
Majd irj mindenkepp ide mivolt. Kivancsi vagyok.
2022. júl. 16. 17:43
 13/108 anonim ***** válasza:
93%

Ő akart kapcsolatot, vagy csak haverkodni?

Mert én nem is egyszer jártam úgy, hogy haverkodtam pasikkal és még ők voltak megsértődve, amiért nem jövök velük össze.

Sohasem mondtam nekik hogy bejönnek mint férfi, csak ők rhadtul túlgondolták.

2022. júl. 16. 20:01
 14/108 A kérdező kommentje:

13-as: Nézd, mindig én hívtam meg kajara vagyis O kérte hogy fizessek. Sose az volt na jó legalább a saját magam kaját én állom. Vagy fizet nekem egy fagyit. Vagy akármi. Pénzt adtam neki mert mondta hogy fáj a foga és nincs pénze a fogorvosra. Én őt megsajnaltam én felajánlottam neki végül O kérte el.

Sok ajándékot kapott tőlem.

O cserébe mondta a nyaralást, a közös sétát kerteszkedest, meg májusban tollasozunk is. Volt olyan nálam aludt éjszaka ültetünk növényeket és stb. Sose mondta hogy haverok vagy kapcsolatban vagyunk mivel spektrum zavaros vagyok. O meg természet gyogyasz és megértette a problémámat. Nem siettük el a dolgot, O aztondta segítő és támogató hozzá állással vagyunk egymás felé és később ha erintezunk talán lehet köztünk kapcsolat mert nagyon kedvelt elmondása szerint. És májustol elvileg kapcsolatban voltunk már. És neki is tetszett. Nevettünk együtt. Állandóan ki kellett roppantanom a hátát meg minden. Jól éreztünk magunkat. Aztán május végétől egyik napról a másikra nem vette fel a telefont és mai napig nem kommunikálunk május 29 óta. Ezért borultam ki idegileg teljesen.

2022. júl. 16. 20:15
 15/108 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo. Volt szex koztetek?
2022. júl. 16. 20:18
 16/108 A kérdező kommentje:
Meg nem került rá sor. De erintkezesek már voltak.
2022. júl. 16. 20:23
 17/108 anonim ***** válasza:
100%
Nem az volt, hogy pólót kell venni tőle?🤔
2022. júl. 16. 20:29
 18/108 anonim ***** válasza:
93%
5 honap telt el szex nelkul? Ez mindent elarul ne haragudj... Ez halalra van itelve. Jo kis baratja voltal neki akivel elutotte a szabadidejet, meg jo volt hogy elhalmoztad ezzel azzal. Aztan gondolt egyet es lelepett.. Tudod ki venne egy nonek akarmit is ha nincs koztunk szexualitas meg parkapcsolat. Ezt mar ugy ki kellett volna rugnod mint macskat sz...ni
2022. júl. 16. 20:30
 19/108 A kérdező kommentje:
18-as igen. Még csók sem volt. Ennek ellenére amiket kert dolgokat mindegyiket teljesítettem. Segítettem neki. Ajándékokkal halmoztam el. O meg azokat mondta hogy kedvel meg szeret meg jon velem nyáron még együtt leszünk meg miegymás. Aztán hirtelen döntött egyet és nem vette fel a telefont meg semmi. Amit írtam. Ezért sem tudom feldolgozni. A becsületem, a joindulatusagom, és miegymás nem kicsit sérült. Ha ki is lettem használva akkor is megmondanam a szemebe. Ezért is mennek el hétfőn hozzá.
2022. júl. 16. 20:40
 20/108 anonim ***** válasza:
93%
Fölösleges elmenned hozzá, csak még jobban le fog húzni. Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de neked egyáltalán nem szabadna csajoznod. Valószínűleg a sprektumzavarod miatt van, de egyáltalán nem tudod értelmezni a másik közeledését. Ez a nő látta, hogy kihasználható vagy, azért állt szóba veled. Csak ilyenek lesznek. Most még viszonylag "olcsón" megúsztad, de ennél sokkal durvább lehúzásokra számíthatsz. Kell az neked?
2022. júl. 16. 20:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!