Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbe szerintetek ki a hibás?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem februárban egy nővel. Én nagyon nehezen engedek magamhoz bárkit is ezért nincsenek barátaim és nem volt barátnőm. Ezzel a nővel annyira jól ment minden hogy az leírhatatlan. A közös élmények, setalasok, stb. O akarta ezeket. És ragaszkodó lettem. Szerelmes lettem belé.
Május legvégén megszakította a kapcsolatot de mindenféle elozmeny nélkül. Nem veszekedtunk nem írt semmit. Egyszerűen nem vette fel a telót, nem írt smst, nem reagált messengeres üzenetekre. Terveztük a nyarat egyutt még soha nem nyaraltam senkivel sem. Mégse magyarázta mit miért tette. Mai napig. Én ettől depressziós lettem vagy magam alatt vagyok másfél hónapja. És nem csak nincs nyaralás de egesznap ki se kelek szinte. Láttam ezt a nőt egy párszor amikor elakartam menni hozzá megbeszélni a dolgokat de nem mertem becsongetni hozzá vagy utcán odamenni hozzá. Nincsen neki senkije egyedül van. És nem értem hogy miért nem beszélünk. Amikor ő is szeretett engem. Mivel eltelt a nyárból másfél hónap. Ezért véget szeretnék ennél vetni. Szerintetek elmenjek hozzá egy nagy csokor virággal? Mert erre rámegy az egészségem ha nem tudom még soha az okát.
Ezen az egészen nem a nők, hanem te tudsz változtatni... Ha akarnál..
Figyelj, tényleg nekem is van egy olyan érzésem, hogyha nem hagyod akkor csak magadnak csinálod a bajt..
Már régóta a házához mászkálsz. Láttad is már másik férfivel, emlékszem egy előző kérdésedből.. igen, gáz, hogy átvert, de elkell engedni és tovább keresni a megfelelőt.. ő nem az volt.
2022. júl. 19. 10:47
42/108 A kérdező kommentje:
Jó akkor ti mennetek a helyemben? Aludni nem tudok már hetek óta ez miatt. Az anyja vidéken tanárnő iskolában dolgozik. Ez a nő akirol szó van is értelmiségi. Párkapcsolata nincs, férfi barátai vannak de alig vannak. Legutóbb is egyedül sétált. Mondta nekem állandóan majd közösen kertészkedunk. Sőt tovább megyek amikor jöttünk haza májusban a Velencei tótól elakart vinni engem a vidéki házukhoz pár napra még aznap este. Csak aztán nem mentünk mert most nyárra terveztük. Ilyen közel voltunk egymáshoz. És volt már jó párszor nálam is. Én sok mindent tanultam tőle mert sok mindenben okos. Ezért szeretnék tudni hogy mi az oka hogy ez lett a vége.
2022. júl. 19. 11:02
43/108 anonim válasza:
Hiába írjuk le 10en, ha egyszerűen nem érted.
Őt csak pénzelte egy pasi akivel le sem kellett feküdnie ezért. Ez nem közelállás..
2022. júl. 19. 11:10
44/108 A kérdező kommentje:
Basszus én értem amit írtok és igazatok van. Ti nem értetek engem. Engem nem érdekelné már a nő ha visszadna a dolgaimat. Ertsetek már meg. Az hogy atbasz..őt átvert nem érdekel az még Ft feldolgozható. De azt már nem tudom hogy nem adja vissza a dolgaimat abnak ellenére hogy nekem sincs pénzem, és csak azért kapta hogy O meg eljön velem nyaralni. Most kb az van O vígan nyaralgst aksrkivel az én pénzembol én meg itthon szenvedek. Ez normális? Le is lett foglalva júliusra nyaralás O kérte hogy foglaljam le. Meg csak nem is én kertem.
2022. júl. 19. 11:18
45/108 anonim válasza:
Hallod,te tényleg nem vagy normális. Magadnak csinálod a bajt. Azt írod, azért akarsz vele beszélni, hogy megtudd, miért csinálta. TUDOD, hogy miért csinálta. Mert LE AKART HÚZNI. Ha tudnál vele beszélni, nem ezt mondaná, hazudna valamit, de az igazság ez. Leírod, hogy többször átvertek. Vajon miért? Mert átejthető vagy, azért. Nem hogy tanulnál belőle. Hogy pl.legközelebb nem foglalsz le nyaralást egy idegennel, akivel nincs köztetek semmi, mert felismered, hogy le akar húzni. Nem, te inkább szaladgálsz egy hazugság után, hogy a következőnek is elhidd a hazugságát. Ne haragudj, de meg is érdemled. A hülyék mind így járnak. Leírták neked húszan, mit kéne csinálnod, de te csak mész a saját fejed után, és tetézed a bajt. Megmondom, mi lesz. Ezt a csajt zaklatod tovább, fel fog jelenteni zaklatásért. Aztán jön a következő, ugyanígy át fog b@szni és újra jössz ide sírni. Sose lesz vége. Normális ember meg lenyelné, ha már 1x ilyen hülye volt, mert felfogná, hogy ezzel már nem tud mit csinálni és arra koncentrálna, hogy többször ne b@sszák át. Tanuljon belőle. Te menthetetlen vagy.
2022. júl. 19. 11:35
46/108 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy feljelentene. Mert van aduaszom. Ha feljelent én is feljelentem mert feketén dolgozik valami magán vállalkozónal. Tehát feltudnam én is jelenteni megtévesztés, csalas, és fekete munka miatt. ha én akartam volna vele ismerkedni akkor fordítva lenne a sztori. De basszus ő keresett fel, O írt rám többször is, O mondta nekem hogy menjek ki vele csavarogni ismeretlenül. O kérdezte meg tőlem milyen messze lakik tőle mert állandóan találkozni akar velem. Áprilisban csak O hívott telefonon. És O kérte hogy beszéljünk telefonon vagy face to face. Nem én kertem. Nem én erolkodtem
Én megszerettem őt májusban. O meg hirtelen megszakította a kapcsolatot. És akkor neki al fel amit ti mondok hogy majd felkent zaklatasert? Ha én kerestem volna fel először, vagy én akartam volna minden áron találkozni akkor teljesen más lenne a helyzet.
2022. júl. 19. 11:53
47/108 anonim válasza:
És nem volt gyanús még az sem, hogy egy nő hívogat téged amikor még szex sincs köztetek?
2022. júl. 19. 12:11
48/108 A kérdező kommentje:
47-es. Nem. Mindig azt mondta nincsenek neki barátai, ami igaz is, hiszen legtöbbször csak az anyukája hívta őt telefonon. És nekem jól esett az hogy érdeklődik valaki felőlem csak úgy. Aztán mondta ha úgy van és ha jól kijövünk egymással lehet több is barátságnal. Aztán engedte meg vagyis O kérte mindig hogy roppantsam ki a hátát. Ami úgy volt hogy mindig rám ült és nekem meg kellet őt fogni. És mindig O kérte. Annak ellenére hogy spektrum zavarom van és nem szeretek érintkezni onaz első akinek megengedtem. Ezért is nehéz túltenni magam még az összes többi dolog miatt.
2022. júl. 19. 12:17
49/108 Semuhi válasza:
Teso teso álj álj kifele élsz neméled az életed énis mélyponton vagyok nö miatt ittam vedeltem ma csak 1 sört ittam elotte 24 ora tisztán tudom hogy iszol ne hazudj hogy nem nenene barátom tudom min mész keresztül ez amin jársz egyenes ut a pokolba !!! Ebbe te vagy zárt osztályon végzed vagy a rendörségen nene -_ nekend másra a dolgaid én 26 f vagyok ... Te 30 f ha ezeket csinálod vége .. egy napot jozan voltam fullon ma 1 sörnél megáltam álj meg teis töröld tiltsd mindenhonnan !!! Mast nem tudsz tenni zaklatás ez már ismerd fel : zaklatom a nöt .. énis ilyen vagyok ha borul minden de ez volt az utolso... Ne zaklasd.. egész elméd ott van a csajnál .. nem a te életedben
2022. júl. 19. 12:27
50/108 Semuhi válasza:
Az elsö nönk után minden faszi csinál ilyet ne keresd tiltsd le ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!