Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebbe szerintetek ki a hibás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebbe szerintetek ki a hibás?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem februárban egy nővel. Én nagyon nehezen engedek magamhoz bárkit is ezért nincsenek barátaim és nem volt barátnőm. Ezzel a nővel annyira jól ment minden hogy az leírhatatlan. A közös élmények, setalasok, stb. O akarta ezeket. És ragaszkodó lettem. Szerelmes lettem belé.

Május legvégén megszakította a kapcsolatot de mindenféle elozmeny nélkül. Nem veszekedtunk nem írt semmit. Egyszerűen nem vette fel a telót, nem írt smst, nem reagált messengeres üzenetekre. Terveztük a nyarat egyutt még soha nem nyaraltam senkivel sem. Mégse magyarázta mit miért tette. Mai napig. Én ettől depressziós lettem vagy magam alatt vagyok másfél hónapja. És nem csak nincs nyaralás de egesznap ki se kelek szinte. Láttam ezt a nőt egy párszor amikor elakartam menni hozzá megbeszélni a dolgokat de nem mertem becsongetni hozzá vagy utcán odamenni hozzá. Nincsen neki senkije egyedül van. És nem értem hogy miért nem beszélünk. Amikor ő is szeretett engem. Mivel eltelt a nyárból másfél hónap. Ezért véget szeretnék ennél vetni. Szerintetek elmenjek hozzá egy nagy csokor virággal? Mert erre rámegy az egészségem ha nem tudom még soha az okát.

2022. júl. 16. 11:53
 51/108 Semuhi ***** válasza:
100%
Nem más a helyzet felfog jelenteni ha igy folytatod .. ez van tess
2022. júl. 19. 12:29
 52/108 A kérdező kommentje:
Én is őt.
2022. júl. 19. 12:35
 53/108 Semuhi ***** válasza:
100%
Teis öt ?? Hülye vagy ?? Az hogy dolgozik a magán ügye ember ... Van életed ? Épitsd .. ne vele foglalkozz ez igy nagyon gáz magaddal foglalkozz jah az nehéz mert semmibe veszed magad értem
2022. júl. 19. 12:47
 54/108 Semuhi ***** válasza:
100%
Énis hasonlo cipöbe vagyok mint te azthittem nalam nincs roszabb nekem nem elsö bnöm de :D ehh ha szarul érzem.magam vissza olvasom miket irtál ide aztán kozbe. Epitem az életem
2022. júl. 19. 13:12
 55/108 A kérdező kommentje:
Rendben van. Akkor odakoltozok a mellette lévő lakásba alberletbe. Így nem fog zaklatásnak számítani.
2022. júl. 19. 13:49
 56/108 anonim ***** válasza:
100%

Na jólvan, tényleg őrült vagy vagy egy troll.

Pszichológus mellé költözz inkább.

2022. júl. 19. 13:56
 57/108 A kérdező kommentje:
Mondom. Hogy ez a nő pszichológus és természetgyógyász.
2022. júl. 19. 14:01
 58/108 anonim ***** válasza:
100%
😂Eddig csak természetgyógyász volt. Csak mondom, hogy a kettő nagyon nem ugyanaz. Te inkább egy pszichiátriára költözz, az lesz a legjobb mindenkinek.
2022. júl. 19. 14:27
 59/108 A kérdező kommentje:
O mondta nem én. És persze legyek én a hibás. Mindig az a hibás aki nem tehet róla. Nem én kertem hogy írjon rám és szórakozz ön az érzéseimmel és verjen át.
2022. júl. 19. 14:34
 60/108 anonim ***** válasza:
100%
Hallod, minden jóindulattal, tényleg keress egy pszichológust. Ha azt mondjuk, nem te vagy a hibás, akkor se hagyod abba. Tök mindegy. Jelenleg neked vált mániáddá, te nem tudsz túllépni rajta és te készülsz zaklatásra. Ezért viszont már te vagy a hibás. A saját érdekedben kéne kezeltetned magad, hogy ne csinálj hülyeségeket. Mert a rendőröknek aztán magyarázatod, hogy ő kezdte,senkit nem fog érdekelni. Mentális állapotod miatt, valószínűleg nem kerülnél börtönbe, csak elmegyógyintézetbe, de kell az neked?
2022. júl. 19. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!