Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbe szerintetek ki a hibás?
Megismerkedtem februárban egy nővel. Én nagyon nehezen engedek magamhoz bárkit is ezért nincsenek barátaim és nem volt barátnőm. Ezzel a nővel annyira jól ment minden hogy az leírhatatlan. A közös élmények, setalasok, stb. O akarta ezeket. És ragaszkodó lettem. Szerelmes lettem belé.
Május legvégén megszakította a kapcsolatot de mindenféle elozmeny nélkül. Nem veszekedtunk nem írt semmit. Egyszerűen nem vette fel a telót, nem írt smst, nem reagált messengeres üzenetekre. Terveztük a nyarat egyutt még soha nem nyaraltam senkivel sem. Mégse magyarázta mit miért tette. Mai napig. Én ettől depressziós lettem vagy magam alatt vagyok másfél hónapja. És nem csak nincs nyaralás de egesznap ki se kelek szinte. Láttam ezt a nőt egy párszor amikor elakartam menni hozzá megbeszélni a dolgokat de nem mertem becsongetni hozzá vagy utcán odamenni hozzá. Nincsen neki senkije egyedül van. És nem értem hogy miért nem beszélünk. Amikor ő is szeretett engem. Mivel eltelt a nyárból másfél hónap. Ezért véget szeretnék ennél vetni. Szerintetek elmenjek hozzá egy nagy csokor virággal? Mert erre rámegy az egészségem ha nem tudom még soha az okát.
Mivel indokolta letiltást és azt, hogy enm válaszolt?
Azt hiszem mindnyájunkat érdekelne, de nem azért, hogy pletykálkodjunk, hanem nehogy megint behúzzon a csávába.
Ha nem akarsz, ne válaszolj. Előre köszönöm a megértésed.
Egy jóakaród.
"kioktatott meg ordibált velem, de aztán megbeszéltük azt hogy nem a social platformokon fogjuk tartani a kapcsolatot hanem személyesen."
Aki kioktat meg ordibál veled, azt rögtön ott kell hagyni.
Nem szeret, nem becsül, csak kihasznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!