Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nehéz elfogadni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz elfogadni egy férfit egy gyerekkel?

Figyelt kérdés
Itt olvasgatom a kérdéseket és a rájuk adott válaszokat, ~s a legtöbben nem akarnak maguknak gyerekkel féfit, ha úgy tetszik "csomagos férfit. Azt írják, hogy nem nevelik más gyerekét. De én sem várnám el, hogy nevelje,csak segítsen alapvető teendőkben, mint egy étel elkészítése, stb, ha nálam van a gyerek. A legtöbb nő elzárkózik, és egyet hátra lép, ha megtudja, hogy gyerekem van. Vagy elvették a kedvüket más férfiak a gyerektől, vagy szimplán nincs türelmük máséhoz, és sajátot sem akarnak. Miért van ez a jelenség szerintetek?

2022. febr. 28. 12:37
 131/141 A kérdező kommentje:
Igem, nekem is megtették, főztek, mellesleg azt mindannyian ettük, ők is ettek belőle.
2022. márc. 2. 15:46
 132/141 anonim ***** válasza:
95%
Nehezen hiszem, hogy ha a saját gyereked ellátása miatt is nyávogsz, akkor egy idegen gyereknek tökéletes apukát játszol
2022. márc. 2. 16:02
 133/141 anonim ***** válasza:
100%

Én speciel szeretem a gyerekeket, sőt, mivel óvodapedagógus vagyok, másodállásban pedig bébiszittelek egész sok tapasztalatom van mások gyerekeinek ellátásában, nevelésében. Saját gyermeket is szeretnék majd.

Ennek ellenére a te rendszeredben nem élnék. Lássam el a gyereket, legyek ott neki, ha igénye van rám, legyek rá tekintettel, ha főzök, vagy programot szervezek, de amúgy semmi közöm hozzá és nehogy már elvárjam, hogy alkalmazkodjon kölcsönösen hozzám. Ne hozzak szabályokat és főleg ne akarjak rászólni, nevelni, mert nem az én gyerekem.

Ez így egyben nevetséges. Vagy teljes jogú tagja vagyok a családnak, hiszen a párodként elvileg a család tagja vagyok és ebben az esetben a gyerek nevelése épp úgy rám is tartozik, mint az ellátása, gondozása, vagy akkor nem nevelem, de egy szalmaszálat nem teszek keresztbe.

Az úgy nem megy, hogy amikor neked valamiért nincs rá időd, kedved, akkor az enyém, amikor olyat tesz, amiért rá kell szólni, szakcionálni kell, akkor semmi közöm a gyerekedhez és, ha épp nekem nincs rá időm, vagy valamihez nekem nincs kedvem, akkor meg milyen ember az, aki nem szereti a gyereket.

Vagy elvárod a családosdit minden velejárójával, vagy nem, de nem válogathatod aszerint, hogy éppen melyik opció a kellemesebb neked.

2022. márc. 2. 16:12
 134/141 anonim ***** válasza:
100%

Ezt jól összefoglaltad. A kérdezőnek ingyen babysitter + bejárónő kell aki megcsinál mindent körülöttük, mint egy fizetett alkalmazott pluszban este barátnő. Egy igazi Olcsó János a kérdező.

Ha babysitter& bejárónőre van szüksége akkor fizesse ki ennek az órát órabérben.

2022. márc. 2. 18:34
 135/141 anonim ***** válasza:
83%
A gyerek okes, a vele járó ex a gond.
2022. márc. 2. 23:24
 136/141 anonim válasza:
14%

Azt nem értem, hogy a gyerek hány éves. Mert hol alsós, hol meg 3 éves.

Nekem a gyerekekkel nincsen semmi bajom, sőt imádom az olyan programokat, ami elvileg gyerekeknek szól, de felnőttként én is nagyon jól érzem magam. Sokat jártam egy haverommal és a fiával ilyenekre, sokszor jobban élveztem őket, mint a gyerek. Szerintem ez egyén függő. Nyilván aki alapból utálja a gyerekeket, attól sokat nem lehet várni.

2023. jan. 11. 08:07
 137/141 anonim ***** válasza:
54%

Hidd el nem a gyerek az akadály.

Mindenki meggondolja nyakába vesz egy olyan férfit akinek van ex felesége.

Könyörtelen dolgokra képesek és ezt nem mindenki bírja ki.Rengeteg a negatív példa de te is olvashatsz róla itt.Nincs meg az ex feleségekbe(tisztelet a kivételnek ami nagyon kevés) a tolerancia élni és élni hagyni.Emberileg anyagilag.A gyerekkel kapcsolatban csak attól félnek hogy az exed utálatot gyűlőletet vetít feléje a gyerekkel.

Tudom ezeket a dolgokat sokáig benne éltem.Ti apukák meg a gyerek végett meg sem mertek mukkanni mert ismeritek az exeteket féltek a következményektöl.Amít meg lehet érteni mert a gyerek az első.Ez így helyes de ha a gyerek felnött akkor sem változik semmi.Anya maga mellé állítja te meg a rossz apa vagy ha párod van főleg.Aztán már a gyerek mint valami bomba rombolja a kapcsolatodat mert anya a legjobb manipulátor.Ő meg anya mazsorett bábuja.Mond kinek hiányzik ez.?

2023. jan. 28. 08:35
 138/141 A kérdező kommentje:
De nálunk ez nincs. Exem kifejezetten intelligens. Nincsenek ilyen gondok.
2023. jan. 28. 09:17
 139/141 anonim ***** válasza:
100%

Akkor te egy NAGY KIVÉTEL VAGY!Akkor meg szívleld meg amít itt egy pedagogus írt.

Ezt mint 2 felnött gyerek anya irom.

Elváltam a férjem sajátjaként nevelte fel őket.De nevelhette őket pedig kicsik voltak

Nem kívülálló robotgépnek használtam meg pénzforrásnak.Ő volt nálunk a családfő és ezzel soha nem volt baj.

A te hozzáállasodon is változtatni kell ha boldog akarsz lenni.

2023. jan. 28. 09:47
 140/141 anonim ***** válasza:
100%

Te nem engeded hogy elfogadja.

Egy dúrva pl.csak hogy megértsd.Gyufával játszik a gyereked te nem vagy a közelbe a barátnöd ne szóljon rá mielött baj lessz?

Így nem lehet egy párkalcsolatot fentartani.

Itt legfejebb egy szabadidő partnered lehet.Akivel jól érzed magad ha nincs veled a gyereked.Tanuld meg hogy az új párod részese legyen az életeteknek.

2023. jan. 28. 10:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!