Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik a jelei annak,ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a jelei annak,ha nem vonzódsz valakihez és nem tudnál vele kapcsolatban lenni ?

Figyelt kérdés
tegnap 12:28
 1/8 kis kolbász ***** válasza:
45%
Nem bizsereg a pucu akkor 😏
tegnap 12:31
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Nem mosolygok annyit. Bár amikor zavarban vagyok, karótnyeltnek érzem magam.
tegnap 12:32
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Nem néz rád, nem akar találkozni, nehezen találkozik, szökőévente válaszol, biztat,hogy randizz mással, eltűnik, sokadik talin se mozdul, stb. Ezek nagyon egyértelmű jelek, más kérdés, hogy az ember emberből van és szeretné nem elhinni azt, amit lát. A legcukibb az a pasi volt, akivel kölcsönösen nem tetszettünk egymásnak, azt mondta, hogy én nem tepertem eleget és őt ez lelombozta. :-) :-)
tegnap 12:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Nincs jele. Általában az emberek többségével semleges vagyok.
tegnap 12:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Én kollegával vagyok igy.

A szememben ő egy szánalom.(öltözni is képtelen tiszta égő, meg ronda is, meg 40 évesen probál 20nak tűnni, meg olyan szavakat használ, hogy "beszívattak" beszélni se tud..) De ugye nem is mint férfival beszélgetek vele, hanem csak mint kollegával. Sok szakmai dologrol, néha érintve magánéletet, pl szunetben 1-1 kávé mellett.

Néha nyomulna.

De jelek hogy nem vonzódom:

munkan kivul nem talalkozom vele hülye is lennék

Munkában ebédszunetben se megyek ki vele sehova kajálni hiába hív(meg)

Nem adok ki neki magánszámot.

A céges telomra hiaba sms ezik azt nem nézem, csak a hívásokat.

Amikor e mailekben a szakmai beszélgetéseket tele nyomja személyes kedveskedésekkel, jeleztem hogy zavar, hogy tele van lényegtelen dolgokkal es utálom, hogy egy hosszu sallangbol kell kibányásznom hogy amit pl szakmailag kérdeztem, arra hol van benne az 1 mondatos szakmai válasz mert tele írja körítessel poénokkal kedveskedésekkel.

Fiktiv pelda, megkértem, hogy ha kérek pl egy szerződest, nekem annyit írjon hogy mellékletben csatolva küldöm üdvözlettel xy es hagyjon a többi f.szsággal békén(pl neked csak most csak tőlem előkerestem hogy érezd a törődést meg full baromságok), nem bonyolítok személyes levelezgetéseket vele.

Amikor rám akarja vetiteni a kisebbségi komplexusait ma már le is orditom ilyenek miatt. pl ha nem veszem észre utcán akkor szerinte direkt nem köszöntem neki, vagy amikor nem tudtam kimenni vele szunetre mert bejött hozzám az igazgató, akkor szerinte én megszivattam mert korabban azt mondtam kimegyek szünetre aztán mégse ő meg várt.

Ilyenkor elmondom már komoly emelt hanggal hogy hagyjon mar ezekkel engem békén hogy en direkt nem köszönnék meg szívatom meg mindog kitalál vmit, tartsa már meg ezeket magának! De mindig lesz vmi ujabb ilyen sz.rja amivel idegesít..

Aztán kommunikáciok alatt is tartok 3 lépés távolságokat kb, véletlen sincs erintés vagy ha egy monitort nézünk is mert mutat vmit, tiszteletben tartatom a teruleteim tehát ha felém is nyúlna mozdulna, azonnal vagyok hátraugrásra kész.(más ffi kollegával meg olyan a kapcsolatunk, ha mutat vmit, vagy hoz vmi doksit az asztalomra, néha megérinti a vállam, vagy egyszer beszelgetésnél a hajambol egy tincset megsimít, vele többször vannak ilyen apró mozzanatok, olyan is volt hogy ő volt az egyetlen aki kiállt mellettem a cégnél, na vele már pl más, szemelyesebb, néha flörtölősebb is a kapcsolatunk az mellett, hogy az is szakmai csak, de vele speciel nincs undorom.

Ő meg abbol veszi le hogy vonzódom, de nem tudnék vele kapcsolatban lenni, hogy pl kémia az van köztünk sokszor, viszont nem egyszer vannak "véres" viták is amikor speciel képes egyenesen hülyének nézni..neki van vmi nárci beütése is, hogy nők csak hülyébbek lehetnek, tehat azt is leveszi meg én is hogy amugy pl egy lakatlan szigeten lehet jókat d.gnánk ugyan, de kb kikergetnénk egymást a világból is ez mellett.

tegnap 13:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Kémia van de más a vérmérséklet, tehat valaki idegesebb tipus a masik meg tul nyugodt..
tegnap 13:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Az hogy semleges. Ránézek és semmi.
tegnap 13:57
 8/8 anonim ***** válasza:
6, az még akár működhetne is.
tegnap 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!